Norsk
Blog
S17 om GR-brukere! Del 4 av 4

S17 om GR-brukere! Del 4 av 4

Skrevet av Subject 17 den 30 november 2013 klokken 15:42

MNO2610

Det lukter svidd på GR.

En håndfull patronhylser ligger strødd på bakken, og bare en signatur kan skimtes idet ørkenstøvet blåser varsomt igjennom det som en gang var en av GRs villeste konfliktsoner.


''Not race from me, if I say no.''


Hva skjedde? Hvor ble det av MNO?

Som kjent var det GRs jernhånd, Strategist som tok tak og siktet seg inn på MNO med sine modererte giftpiler of ban.

MNO2610 ble bannlyst fra landsbyen.

Han gjorde flere forsøk på å komme tilbake, og en dag skulle legenden gjenoppstå.

''#MNOUNBAN''

''På søndag så braker det løs. #MNOUNBAN''

''#MNOUNBAN NÅ SMELLER DET!!!''

Men det var ikke bare livefeeden som tok av en periode der urokråka MNO2610 skapte tidenes GR-oppstyr.

Favorittbøker
''Books = Shit'' - MNO2610

Jeg har nesten alltid støttet MNO. Etterhvert så kom han jo tilbake som en av oss andre. Det sies at treet som vokser høyest vil bli hugget ned, og det er sant i dette tilfellet.

MNO beskriver seg selv som en fanboy, og det er det ingenting galt i. Jeg syns forumet trenger noen slike personligheter som snakker rett fra levra og uten å tenke over hvordan andre reagerer. Det var gøy å se hvor langt han kunne tøye strikken.

Denne nintendoelskende lille dynamitten har kommet med mange bidrag til forumet med sine blogger, og er en dyktig anmelder. Noen fikk sikkert f. eks med seg noen av hans meninger om både Nintendo og Wii.
Han nevnte ting som at Wii utfører oralsex, og at kontrollerne er homofile.

MNO er ikke redd for å si sin mening.

Det er i allefall ingen tvil om at dette er en bruker med mange interessante tanker som også blir til uttalelser.

Han skapte også en del oppstyr da han skrev denne bloggen. der han forteller om hvordan han har myrdet et titalls konsoller. RIP.

MNO virker ellers som en ålreit ung mann og jeg håper du fortsetter i det samme sporet du har vært i en stund, der du har skrevet gode tekster som er verdt å lese.

''Og folk sier at man ikke blir påvirket av spill..'' - Strife_Cloud

''Bra anmeldelse, men ikke for å skuffe deg men dette spillet tror jeg skal suge k** etter mine meninger'' - MNO2610 om Excite Truck (anmeldelse av projecthammer)


ElGamer


Det fins bare en ElGamer.

Det finnes også bare en El Gamer og ikke minst en Egamer.

De to sistnevnte er det ikke så mange som kjenner til, da de faller i rekken som de brukerne som bare blir opprettet for å vinne på GRs julekalender, for så å bli slengt dritt til fra de mer aktive brukerne. Men julekalendere er trolig ikke opphavet til ElGamer, en bruker som nærmest alltid er i aktivitetstoppen, og synlig i mange tråder og kommentarfelt.

Han er en av de brukerne jeg ser veldig mye til, men ikke kjenner så godt til.

Det er en rar følelse, men noen ganger føler jeg at... vel... jeg er ElGamer.

- Vi er begge glade i Assassin's Creed.
- Vi er begge fordømt vennlige mot alle.
- Vi liker begge gaming. Stort sammentreff.

Jeg syns også vi på et vis har en lik måte å skrive på, og jeg mistenker at vi hadde blitt veldig gode venner eller potensielt bitre fiender om vi hadde fått sjansen.

Han har skrevet mange gode blogger, og jeg har lest veldig mange av dem. Om du lurer på å skaffe AC Black Flag så kan du lese
førsteinntrykket
hans av dette.

Han har også skrevet en interessant blogg om mobilspill som jeg liker veldig godt. Jeg vil påstå at ElGamer er en av GRs mest allsidige.


bent_a


Med flere groviser på lur enn det er ord i JoEy_oDDs AllAmerican har vi denne Bent.

Denne mannen er sannsynligvis forumets ferskeste far, og det gratulerer vi med. Han skrev en liten serie utrolig underholdende blogger om nettopp det for kort tid siden, og de er verdt å sjekke ut for alle dere som har lyst på baby.

I tillegg til å ha et sterkt forhold til marmorkake har Bent også en stor interesse for gaming.

''Jeg er en lidenskapelig dongribukse-bruker. Jeg liker å ha dette plagget litt høyt oppe, slik at venstre og høyre rumpeballe er lett adskilt, samt at man tydelig ser konturen av penis og pung. '' - bent_a som beskriver seg selv.

Til tross for å ha blitt far i en alder av 25 så finner Bent mye tid til spill, også under svangerskap og fødsel, som beskrevet i bloggene. Å si at han er lidenskapelig opptatt av spill er derfor ingen underdrivelse.

Han elsker sin Vita og denne kommer godt med i en travel hverdag der man må farte rundt. Han er også en av dem som om et par dager sitter benket foran sin PS4. Vi får håpe at han fortsetter å skrive til tross for dette.

Når bent_a skriver noe bruker remote sin energi på å lete etter Bents mange seksuelle hentydninger.

Alt i alt: En ultraseksuell skittenrealist av en bibelgruppeleder, med null respekt for sosial etikette. Sånt må man bare bli glad i, og det har vi.


Archana


Archana er forumets diva. Om hun ikke er opptatt med å avvise friere, så er hun sannsynligvis opptatt med studier, der hun holder på med spillutvikling.
Dette spennende feltet er noe som bør interessere mange brukere på GR, så bloggene hennes er verdt å sjekke ut.

I likhet med de fleste andre har også jeg bestandig hatt et positivt forhold til Archana, og hun har skrevet mange gode blogger, blant annet en om spillsyke.

Jeg kjenner ikke Archana spesielt godt, men hun er ofte synlig på forumet og det hun skriver tiltrekker seg nesten alltid bra med oppmerksomhet.

Hun nekter for å ha innledet et forhold til gnyg, selv om bevisene peker på noe annet, men det er greit. Ihvertfall for nestemann på denne lista, som nylig ble dumpet av denne forumdronningen. Hun har også sin egen blogg du gjerne må sjekke ut på http://nyxdreams.net.

Denne nykommeren i den forstand at hun ikke har vært her stort lenger enn et år har utmerket seg på mange måter. Blant annet med det Predator omtaler som ''Archana-sjarmen''. Dette er et begrep som faktisk holder vann og som jeg ofte har lagt merke til, for nesten alt av hva Archana skriver har denne egne sjarmen.

''Hun har akkurat den riktige balansen mellom useriøst, som innlegg hvor hun beskriver popcorn-bøtter som "giga :P" samt den mer seriøse siden av mynten, if you will.'' - Predator

Jeg håper det er flere enn jeg og Predator som har lagt merke til dette.

Archana er en bruker som er et must for ethvert forum.

Jeg tenker bare ikke på østrogentilførselen hun fører med seg, men at hun generelt er en bra bruker som bidrar positivt stort sett hele tiden. Hun hater også ''Get Lucky''.


Jeppzki


Hva kan sies om Jeppzki? Jeg vet ikke. Det er kanskje den aller vanskeligste brukeren å skrive om, men samtidig så enkel.

Han har stått for mange av de morsomste bloggene jeg har lest på GR, og har ofte en vinkling på ting som gjør LesMis og Cookie svært irriterte. Jeppzki liker å holde seg i bakgrunnen for så å komme med et smell.

Dette tar mange på senga og fører til stor interesse for nærmest alt som kommer ut av munnen hans.

Det finnes bevis som indikerer at han er faren til Duck Song. Dette skjedde etter en av Jeppzkis mange netter som involverer både syre og fyll. Etter en het natt med Marlboro ble Duck Song født, og det er ingen overraskelse at Jeppzkis nyfødte barn allerede kan lese og skrive.

Denne Steinkjer-gutten blir av noen omtalt som tidenes bruker. Av andre som tidenes verste. Han er en type man kan elske og hate.

Bare en ting er sikkert, og det er at han har sendt lettkledde bilder til Khriipy og Taktikkeren.

Jeppzki og Jesus. For sistnevnte finnes det flere historiske bevis for at har eksistert. Jeppzki er et alias.

Jesper er egentlig bare en kjedelig apoteker som interesserer seg for sjonglering og Mount & Blade Warband. Han skrev faktisk en liten guide til dette spillet for kort tid siden som gjorde at jeg kjøpte det. Verdt å sjekke ut om du er en av de fem på forumet som har spilt det.

Forumets trollgeni med den vennlige fiendtligheten kommer utvilsomt til å fascinere mange med sine underholdende blogger regissert av The Heretic (ifølge LesMiserables) fremover, og de blir spennende å få med seg.

Kan noen se for seg et møte mellom Jeppzki og Strategist? Hvis ikke så kan jeg glede deg med at dette faktisk er skjedd. Mye av innholdet har tydeligvis blitt redigert bort, men jeg kan opplyse om at mannen bak Jeppzki er menneskelig. Han er nemlig allergisk mot grillkrydder.


Glorfindel988


Han er en streit fyr jeg ser for meg at kniver om plassen som årets bruker. Han dukket plutselig opp ut av intet og rett inn på aktivitetstoppen, og har som følge av gode tekster og stor positiv aktivitet sikret seg tittelen som ukas bruker flere ganger, og leder dette rotteracet.

Han er forumets barnsligste 23-åring.

Han er en idrettens mann, og foretrekker sommeren.

Denne Metal Gear Solid-fanboyen har godt med selvironi og legger ikke skjul på hans kjærlighet til serien, men han er også veldig glad i The Legend of Zelda. Han er en utrolig dyktig anmelder som har stått for solide og fyldige omtaler av en rekke spill, og det håper jeg han fortsetter med. Han ble månedens leser i bladet før meg, så det er tydelig at GR prioriterer kvalitet i årets siste nummere.

Det beste han vet er MacGyver, så han har en hel del til felles med både meg og en øldrikkende Venom140. Øl er riktignok ikke noe Glorfindel driver med. Det smaker kattepiss. Det er mange som ler og gjørr narr av MacGyver og tv-serien som forandret mange unge nordmenns liv, men de er noen idioter som ikke gjenkjenner slik tv-kvalitet på samme måte som Glorfindel gjør.

Han er ikke spesielt fornøyd med brukernavnet sitt, men det gjør det i det minste enkelt å finne han på de tusen andre spillnettstedene han er aktivt medlem av i tillegg til GR.

Denne ariske guden Glorfindel heter egentlig Anders og har langt hvitt hår og rustning.
En bruker jeg har sansen for og som jeg håper fortsetter å bidra på den måten han gjør for øyeblikket med sine solide tekster.

''Bare 35 helger til Sommerferie. Heyyay.'' - Optimisten Glorfindel


projecthammer


Denne ikoniske hammeren kommer også med i denne bloggen som en av de koseligste brukerne jeg vet om.
Her er en av mine favorittblogger. Her tar han for seg bossfights, og i likhet med ph så håper også jeg at Nintendo fortsetter med sine halvsyke idéer til bossfights og morsomme karakterer.

Han har også skrevet en veldig interessant blogg om spillavhengighet, og til felles har vi vårt forhold til spill og måten det har fulgt oss igjennom mange faser i livet.

''Det å ha en kvinne i hovedrollen føler jeg gir spillet en egen unikhet (hvis det går an å si). Ikke fordi man hele tiden får se på smekre kvinneformer''

Endelig en som anerkjenner kvinner i spill som det de er, nemlig sexobjekter.

projecthammer simpelthen elsker og forguder Okami, et spill jeg har lyst til å prøve selv. Det forklarer også hans nåværende profilbilde.
Han er en av brukerne som ofte er å se på forumet og i kommentarfeltet til mange av bloggene her, men i likhet med meg selv har jeg alltid sett på projecthammer som en slags outsider som ikke hører til noen av forumets cliques....

Til tross for å ikke ha flest kommentarer er han en av de mest synlige og jeg håper han fortsetter å være aktiv, og ikke minst skrive flere gode tekster. Han har til gode å skrive slaktanmeldelse, så det håper jeg han gjør i fremtiden.

HQ