Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Drægån Eigsj Innkvisisjånn

Dette innlegget er kategorisert under: dragon age inquisition

Som noen sikkert har fått med seg har jeg spilt dette i noen uker nå. Det er faen så gøy. Det eneste som ødelegger morroa mi er dragene. De er noen forbanna drittsekker som ofte sender meg og gjengen min ned til dødsriket i et hav av flammer og skriking. Dragene driter i om jeg bare er ute på tur og leiter etter helbredende planter, eller skal redde noen unger som har blitt kidnappa eller noe annet nobelt og snilt. De bombarderer oss med magibomber og river huet av hesten min så fort de får øye på oss... og jeg har så langt ikke greid å drepe en eneste en!

Så nå løper jeg bare inn i territoriet deres og looter alt jeg kan, og så dreper jeg ungene deres som hevn.

Drægån Eigsj Innkvisisjånn

Men jeg har tenkt å prøve litt forskjellige taktikker fremover. Jeg skal få has på de jævlene!

Btw, hvis du befinner deg i Val Royeaux (?) sjekk ut trubaduren som har covret Inon Surs "I am the One" fra Dragon Age 2. En morsom liten detalj :)

HQ