Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
John Wick 2

John Wick 2

I forrige uke så jeg John Wick 2 på kino sammen med en kompis. Filmen ble raskt omdøpt til Keanu Reeves Kills Things 2: The Murderizing og Get Learnt How to Make Stuff More Deader with Keanu Reeves vol 2: A Knife in the Dick is Worse than Two in the Hand.

Med andre ord: Filmen var fullstendig sinnsyk! Historien er så klart syltynn og er der bare som unnskyldning for at John Wick ikke skal virke helt psykopatisk der han denger og skyter seg gjennom både den russiske og den italienske mafiaen. Jeg lo høyt da jeg så at de hadde fått enda en svenske til å spille en russer. Peter Stormare <3

Starten på filmen er litt treig, og det tar en god stund før ting virkelig kommer i gang, men når slutten nærmer seg er det tydelig hvorfor. De bygger så klart opp til en film til!!

Men når filmen kommer ordentlig i gang, og John Wick blir varm i trøya, så tar det så inn i helvete av at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg! Keanu skyter, bryter, denger og kniver til den store gullmedaljen, og får hard konkurranse av Common, som gjør en strålende figur i denne filmen. Jeg hvinte i skrekkblandet fryd da Keanu drepte to fyrer med en blyant, for så å knivstikke en fyr rett i snabben. Denne filmen er BRUTAL! Og John Wick gir så totalt faen i hvem han dreper; mann eller kvinne, ung eller gammel, rase, religion, seksuell legning - spiller ingen føkkings rolle! Her er det likestilling på høyt nivå :P

John Wick 2 tar de beste elementene fra The Matrix, Taken og Smokin Aces og leverer en heidundrendes actionfylt kino-opplevelse. ANBEFALES!!!

HQ