Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Kaster jeg bort dagene?

   Kaster jeg bort dagene?

   Det er én måned igjen av ferien. Én måned til jeg starter på Mailand videregående skole. Jeg prøver å nyte ferien så godt jeg kan, men har alltid én tanke i hodet: Kaster jeg bort dagene?

   Hittil i ferien har jeg blant annet vært på Hovefestivalen i Arendal, vært i London en helg og tatt enda en tur til Arendal. Men det er ikke det jeg skal snakke om her. Jeg skal snakke om dagene jeg er hjemme..

   Dagene mine starter ofte rundt kl. 13:00 - 14:00, å avsluttes gjerne 03:00. Mellom disse klokkeslettene sitter jeg som oftest på rommet mitt og spiller xbox. Da kommer ofte tanken jeg har nevnt ovenfor. Kaster jeg bort dagene? Jeg bruker mye av tiden min på spill nå i ferien. Tross alt, så elsker jeg jo å spille, og gjør det så å si hver dag uansett. Jeg slapper av, gjør ting jeg elsker og snakker med vennene mine på Xbox Live. Det hender jeg tar meg den friheten og sykler én kilometer til pappaen min, for å spille trommer og. Men nyter jeg ferien? På én måte, ja. På en annen måte, nei.

   De siste årene har jeg satt meg ett mål før hver sommer: Jeg skal trene mer, jogge, trene mer styrketrening osv. Altså å trene mer når jeg ikke har skolearbeid som må gjøres. Tanken kommer støtt, men det er ikke ofte jeg "gidder" eller "orker". Jeg føler også at jeg vil være ute med venner, men det er ikke lett når halvparten er på ferie, og den andre halvparten ikke gidder, fordi "de har vært ute allerede". Den siste uka, har jeg vært ute og jogga to ganger + at jeg har trent litt styrketrening. Tar meg gjerne noen turer på fotballbanen i ny og ne, hvis jeg får med noen. Føler at jeg får mer ut av dagen, når jeg ikke bare spiller.

   Kort oppsummert: Jeg føler jeg kaster bort dagene ved å sitte inne å spille. Jeg vil ut, men får ikke med andre, eller tar ikke initiativ til å gå ut og trene. Så fort jeg får trent litt, går humøret opp ett par hakk. Kaster jeg bort dagene? Noen dager kaster jeg bort, andre dager ikke. Alt i alt, jeg nyter ferien!

   Så har jeg noen spørsmål til dere:
   - Hva bruker dere feriedagene deres på?
   - Trener dere i ferien?
   - Om dere spiller mesteparten av dagen(som meg), føler dere at dere kaster bort dagene?

   Over til noe helt annet: (!)
   Jeg er stor fan av bandet "Avenged Sevenfold", og har lagt merke til at det er en god del andre fans her på Gamereactor også. Så til dere som ikke visste det: Avenged Sevenfold har sluppet en ny sang fra det kommende albumet deres. Den heter "Buried Alive". Link -> http://www.youtube.com/watch?v=6PRfDJQY_Y8 . Musikkvideoen til singelen deres "Nightmare" kommer også i dag, lørdag 17. Juli. Fant ikke noe passende bilde, så la til coveret til A7X's kommende album :P

   - ThMosekillah :)

   HQ