Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
U mad, Harold Camping?

U mad, Harold Camping?

Ja, som de aller fleste har fått med seg så har godeste Harold Camping fra USA spådd dommedag til å være i dag, 18:00 i ALLE tidssoner. Det finnes ikke måte på hvordan dette skulle skje. 24 timers langt jordskjelv, de døde skulle stå opp igjen som zombier, og de ikke troende skal da få leve i dette helvete på jorden frem til 21. oktober.

Men godeste H. Camping har jo tross alt tatt feil to ganger før, og alle gode ting er tre. Så her sitter jeg, 18:14 og ler litt for meg selv. Beklager Camping, men dette som du var 100 % sikker på, viste seg å være feil. Skal jammen si du er flink til å trolle! Tar ikke lange tiden før vi finner deg som en egen meme, kan jeg tenke meg.

Ingen spesielt seriøs blogg dette. Bare føler jeg må nyte at jeg ikke bor på en ødelagt jordklode stappfull med zombier. Beklager hvis noen skulle irritere seg over denne bloggen.. That's pretty much it.

U mad, Harold Camping? (Hjemmesnekra bilde!)

- ThMosekillah

HQ