Norsk
Band sa du?

Band sa du?

Som jeg vil anta, har svært få av dere fått med dere at jeg spiller trommer. Det er muligens færre som vet hvem jeg er i det hele tatt, med tanke på at jeg ikke er veldig aktiv på forumet. Tilbake til poenget med bloggen: Jeg spiller trommer, og dermed spiller jeg også i et band. Denne bloggen er altså for å spre budskapet.

Vi er fire stykker. Tre som er født i 1994(inkludert meg) og én som er født i 1995. vi som er født i 94 har spilt sammen i rundt et år, men vi har ikke hatt noen vokalist. Så vi har for det meste bare spilt for moroskyld og fikk en god stund hjelp av selveste Crazy Eyed Gamer93 (som er en jævel på trommer, så klapp for han). I starten av mai fikk vi med en god venn av meg til synge for oss. Med tanke på at vi har lik musikksmak var det gull for oss.

Bandet vårt, rettere sagt "Career Tragectory" er et punkband som spiller punk lignende sånn det var på 70-tallet da The Clash og The Sex Pistols var store. Noen vil kanskje mene at Sex Pistols bare er junk, men vi ser på de som en stor inspirasjonskilde. Hvor mange har klart å endre rockens historie med bare ett album, uten å kunne spille instrumenter engang!?

Så om du liker punk fra 70- og 80-tallet(The Clash, Sex Pistols, Siouxsie and the Banshees, The Ramones, Babyshambles osv.) hadde det vært fint om dere sjekket ut vår facebook side: http://www.facebook.com/pages/Career-Tragectory/211442092231
933

Foreløpig har vi én demo ute, og ja.. Det er elendig kvalitet. Vi har tatt opp med en mikrofon som brukes til Guitar Hero med tanke på at vi ikke har tilgang til studio, og skal ferdigstille flere sanger før vi går i studio for å lage en eventuell EP.
Dersom du har synspunkter på sangen vi har lagt ut eller noe annet, legg gjerne igjen konstruktiv kritikk, dette får vi bruk for! Hvis du vil høre sangen først, dersom du ikke er sikker på det er musikk for deg har vi en film på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=TJtpJ9qHtok

Og dersom du ikke har fått det med deg spiller DoGRoG også i band! De spiller også punk og ser ut til ha en god karriere foran seg! Dersom du ikke har hørt om bandet hans: Pain For A Day
( http://www.facebook.com/painforaday ) vil jeg anbefale å høre på de!

Så.. ja.. takk for at du brukte tiden din på å lese dette! (Bildet er laget i paint, der vi brukte våre kreative hoder til å få det ekstremt vakkert)

- ThMosekillah

HQ