Norsk
Blog

Fenomenet «Photoshop Battles»

Skrevet av The Heretic den 3 november 2013 klokken 21:07

Nå er det lenge siden jeg har skrevet blogg. Forferdelig lenge siden. Mye har skjedd siden da. Solveig Horne har blitt barne- og likestillingsminister, VG hadde det første avisoppslaget om Kony etter det ble døvt å hate ham, Angela Merkel går inn i regjeringsforhandlinger, Per Petterson er ikke lenger ute og stjeler hester, og Kenneth Didriksen har sagt at «Markedet bestemmer hva som blir tatt. Markedet er det som genererer et tyveri». The Cookiemonster har blitt moderator.

Jeg føler at det knyttes store forventninger til at jeg skal skrive noe banebrytende når jeg kommer frem noe så sjelden som dette. Det kommer det ikke til å bli. Faktisk kommer det til å bli ganske vanlig. Jeg har ikke brukt året på å skrive denne ene bloggen. Jeg har i grunn brukt ganske lite tid på denne (omtrent 5 minutter til nå), og derfor håper jeg heller ikke at dere forventer stort. Selv om dere egentlig gjør det. Jeg studerer tross alt tekst, så jeg har store forventninger til meg selv også.

Jeg vurderte å skrive hvert avsnitt som om en av dere skulle ha skrevet det, men jeg innså at det ville bli tidkrevende. Jeg droppet det og skriver nå heller denne bloggen på et streit skriftspråk. Har ingen ambisjoner om å gjøre dette vanskeligere enn det er. Har heller ingen ambisjoner forøvrig.

Fint. Nå over til temaet. Jeg synes Photoshop battles på Reddit er morsomt.

HQ