Norsk
Blog
Konfirmasjon

Konfirmasjon

I går var den store dagen, markeringen av at jeg ikke lenger er et barn, men en ungdom på vei til å bli voksen.
I nesten 2 uker før konfirmasjonen har mamma stresset seg ihjel for å få fikset hele greien. Laget ditt og datt, pyntet ditt og datt og gjordt klart lokalet. Alt for å gjøre i stand en feiring til meg.

Jeg konfirmerte meg borgerlig, og takk for det!
Joda, vi gikk ut på scenen med noe marsj musikk, satt oss på noen stoler. Så på en jente som spilte kornett, etterfulgt av en gitarist og en saksofonist og da ble det tid for min tale, joda det gikk greit nok, så kom noen hip hop dansere, de var forferdelig gode!
Etter dansingen ble vi gitt noen blomster og en diplom, og etter det var det litt mer kornett, saksofon og gitar-spilling. Etter det var vi ferdig. Da var det rett til festen:D


For å være ærlig, så så jeg ikke på konfirmasjonen på som en feiring av meg, men en samling av hele familien og masse venner.
Dette ble en stor suksè. Det var god mat, som ble laget av Sondre Emil Vikum (en av de som var med på Master Chef), god drikke og veldig god atmosfære.

Hva fikk jeg?

Jeg fikk 16.400 Kroner, en MacBook Pro 13", en barbermaskin(JA, jeg trenger den!!!), et Peak Performance belte, noen bjørn borg boxere og pitte litt annet.

Jeg er utrolig fornøyd :D


Når har du konf?
Viss du har hatt, valgte du humanistisk(borgerlig) eller kristlig?
Hvor mye penger fikk du?
Og et siste spørsmål:
Når du ser en MacBook Pro, hva tenker du da?
Jeg tenker kreativitet!

Lagt til 2010-05-09 17:43:
Jeg er den i midten med beina i kryss.

Bildet var egentlig et veldig dårlig bilde, pga mye lys. Men jeg fikset litt på det i iPhoto, og se! Kult ey? :p

HQ