Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ÜberFag

ÜberFag

Jada, nå tror dere sikkert at jeg skal snakke om en supersoper, men nei. Det var bare et navn som en venn av meg satte på en klasse på Cod...

Jeg pg tre venner har nå i tre dager på rad vært med hverandre og spilt og litt andre ting.
Første dagen var det bare Cod og kødding ved den lokale butikken. Men så andre dagen ble det litt WoW også, jeg fikk 7 dagers gratis spilletid og disse to andre er noen "hardcore" WoW gamers. Så jeg og disse to spilte litt Wow da, jeg på serveren Aerie Peak og de på Hellfire... Jeg må snart flytte min character.... Men uansett, jeg har ikke spilt Wow på ganske så lenge, så jeg er bare i lvl 61, mens de er i lvl 80 og har bra gear.... Jeg blir sett på som en noob av de, haha. Jaja, jeg eier de i Cod.

Nå sitter vi her og venter på at serverene skal åpne. Så skal jeg bare gå i battleground mens de går i Icecrown Citadel. Alle sammen skal skaffe seg gear. Jeg må skaffe meg honor slik at jeg kan kjøpe meg en bue, mens de er etter noe annet, som jeg ikke husker.
Gleder meg til serverene åpner seg! Da blir det litt skikkelig gaming her på oss!

Blir det det samme i morgen mon tro?

Har dere hatt LAN-partyer dere da i det siste? Eller bare spilt med venner?
Eller skal dere?

(Random bilde)

HQ