Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Kontroll

   Kontroll

   To zombier går mot meg mens de vifter armene sine etter noe å kaste. De skriker og går mot meg sakte, men sikkert. Jeg svetter litt og fomler med fingrene for å finne knappen hvor man kryper, slik at jeg kan komme meg til helvette inn i den sjakten for å komme meg unna de kjøttetende, skrikende og primitive zombiene. Jeg leter og leter. Q, A, Z, <>, Shift, fn, ctrl, jeg trykker ctrl, men ingenting skjer. Zombiene er nær meg. Jeg blir truffet av en tønne som blir slått i fleisen på han jeg spiller. "Health'o'meteret" viser "7" og blinker rødt. Hendene mine rister av stress, høyrehånden flyr rett på musen og trykker på venstre museknapp. Jeg hører noen skudd blir fyrt av og ser på skjermen.
   - POKKER OG! Roper jeg og ser at skuddene hadde blitt fyrt i veggen forann meg, da jeg egentlig skulle skyte på zombiene bak meg. Jeg snur meg på spillet og ser i fjeset på en zombi med en lysebrun billeliknende ting på hodet. Jeg trykker venstre museknapp, men det eneste som kommer da, er "the dead mans click". Nå skjønner jeg virkelig hvorfor det kalles det, fordi etter neste sekund er jeg på bakken mens en irriterende pipelyd høres gjennom høytalerne.

   Det er sikkert mange PC gamere her ute på GR, og for så vidt over hele verden. Dere sitter der med tastatur og mus og spiller spill som Crysis og andre FPS spill. Med tastatur og mus.
   Jeg har lenge ønsket å kunne spille på PC/Mac, men jeg klarer det ikke. Nå snakker jeg ikke om at jeg ikke har kraftig nok PC/Mac til å spille på, det er ikke det, men det er det å spille med tastatur og mus. Jeg syntes det er ufattelig vanskelig! For å være ærlig er det ALTFOR mange knapper. Jeg har liksom ikke kontroll.

   Med en håndkontroll som på Playstation 3, Xbox 360 eller Wii, samme det. Der har jeg kontroll, jeg har knapper som sitter støpt i hånden og som ikke trengs bli funnet. De er der, og klare for action. Det er utrolig lett å lære alle knappene til tusenvis av forkjellige spill.
   Men med et tastatur forann meg er jeg dødsens.
   Knappene ligger spredt utover og gjemmer seg imellom de andre tastene som om de ikke vil bli funnet og trykket på. Det er som om de skriker vær gang jeg leter etter den tasten jeg må trykke for å krype eller ta opp en ting på et spill.
   Jo da, OK, jeg overdrev der, men dere forstår hva jeg mener. Det er utrolig irriterende.

   Jo da, så har jeg HL 2 og Portal på Macen min, og jeg har demoer av spill som Crysis og Operation Flashpoint: Dragon Rising på PC'en min. Crysis er sinnsykt vanskelig og det samme med OF:DR.

   Half Life 2 begynner jeg å få teken på. Portal er utrolig lett, med tanke på at man bare bruker WASD, E og museknappene. Så jeg holder på å lære, men om du spør meg om å spille Crysis, så takker jeg nei for ikke å drite meg fullstendig ut.

   Akkurat nå er datamaskinen der for musikk, bilde, video, nett, chatting og email. Spillingen er ikke heeelt på topp på PC/Mac med meg.

   Dette var kanskje ikke en så veldig god blogg, men ville i alle fall komme med en spillrelatert tekst. Ikke bare fotoblogger og slikt.   Q:
   -Hva spiller du på?
   -Er du slik som meg, eller er du verdensmester på tastatur-memorering?
   -Vet du hvilket spill jeg spilte?

   HQ