Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Om Driveclubs Japan-oppdatering

Om Driveclubs Japan-oppdatering

Serverproblemer satt til side, Evolutions nyeste kjørespill begynner å ligne på noe. I starten av desember fikk vi endelig den etterlengtede vær-oppdateringen. Med den fulgte fem nye baner -- én fra hvert av spillets fem land.. Blant disse var høydepunktene den norske Atlanterhavsveien, som GR var første medie i verden til å avdekke (sånn helt uoffisielt), samt en løype gjennom en skotsk borg, og en bred kjørebane over en canadisk høyde. Væreffektene var dessuten utrolige, og lyn, snø, storm og regn løftet Driveclub til nøye høyder. En fotomodus fikk vi også.

Men dette var, foruten de nye banene, ting vi hadde forventet at spillet skulle ha på lansering -- en lansering som forøvrig allerede var utsatt med nesten et helt år. Sånn sett er dette mest som skadekontroll fra utviklerenes side å regne.

Det kan man imidlertid ikke si om oppdateringen som kom denne måneden. I en 3.3gb oppdatering fikk vi fem nye baner fra et helt nytt sted, nemlig Japan! I tillegg kom noen småjusteringer på fotomodusen, muligheten for å ta time trials med andre spillere over nett og en justering som gjorde at det straffet seg litt mindre å krasje i veggene.

Det er usedvanlig raust av en utvikler å ikke ta seg betalt for i alt fem baner og elleve banevariasjoner. Det er ikke beskjedne baner, heller. Tvert imot, så er det noen skikkelig brede stykker asfalt (som har vært savnet) som er lagt ned mellom rosa trær, røde gjerder og andre fargesprakende kulisser.

Spesielt Nakasendo skiller seg ut som en usedvanlig gjennomtenkt strekning. Den er en eneste lang berg-og-dalbane som slynger seg frem og tilbake mellom japanske fjellsider, og ser deg krysse elver, kjøre gjennom tunneler og kjøre sikksakk nedover i en rekke voldsomme svinger. Det er kanskje den beste banen i hele spillet, og det frister å nominere den som den en av de aller beste bilbanene, punktum.

Alt i alt var det en veldig gledelig oppdatering. Skulle jeg ha anmeldt Driveclub slik det er idag, hadde jeg kanskje måtte ty til en enda høyere karakter.

HQ