Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Førsteinntrykk av House of Cards, sesong 3

Dette innlegget er kategorisert under: TV-serier

(Små spoilere)

Jeg synes hypen knyttet til tredje sesong av House of Cards har vært litt i meste laget.

Ikke det at serien ikke er bra. Handlingen er uforutsigbar, Kevin Spacey er fantastisk, osv, men sesong 2 forvillet seg litt langt inn i den samme kyniske smørja som med så mange andre serier de siste årene. Den ble dessuten litt vanskelig å tro på etter hvert. Veien fra kongressen til det hvite hus virket litt lettvint, og enkelte av de mer ekstreme scenene slo meg som litt ut av det blå.

Men fordi alle skriker og skråler så fælt om sesong 3, så blir det nesten feil å ikke se den. Og etter 4 - 5 episoder, må jeg si at den slettes ikke er så verst. Ganske bra, faktisk. Frank Underwood-karakteren er ikke blitt mer subtil enn at han i starten av serien bokstavelig talt står og urinerer på sin egen fars grav, og det politiske spillet virker alt annet enn jordnært - men Frank Underwood har endt opp i en posisjon der han blir tvunget til å være litt mer idealistisk, og faktisk stå for et par saker. Det liker jeg.

Claire Underwood har dessuten fått en mer interessant rolle, noe som er tilfellet for flere av bikarakterene - og best av alt - spillet om presidentvalget i 2016 bygger seg opp sakte, men sikkert. Litt som i virkeligheten! Og det er jo alltids spennende.

Alt i alt: Positivt overrasket

Førsteinntrykk av House of Cards, sesong 3

HQ