Norsk
Blog
Musikk, og hva som er bra med det

Musikk, og hva som er bra med det

Skrevet av Venom140 den 6 desember 2011 klokken 00:49

Musikk har alltid vært her for meg når jeg trenger det, både når jeg skal gjøre lekser, jobbe praktisk eller bare spille, og etter så mange år med musikk har jeg lagt meg et sterkt bånd til mye av musikken jeg hører på.

Musikk er et viktig medie for ungdom og voksne. Underholding, og avslapping. Verden hadde vært på helt andre tannhjul uten musikk. Musikk er kanskje ikke så viktig for dere som det er for meg, men jeg elsker musikk på mange måter. Av og til er det tidsfordriv mens jeg ser ut vinduet på fly, buss, eller bil, andre gang er det avslapping etter en hard dag. Det kan også fort hende at det er motivasjon til å gjøre ting.

Lærere har aldri skjønt sammenhengen mellom oss og musikk, og mener det ødelegg konsentrasjon, og noen blir ukonsentrert med musikk, mens jeg konsentrerer meg bedre med musikk. På skolen har vi programfag økter, jeg går elektro om noen lurte. I de øktene har vi tidspress til de grader, og jeg kjenner stresset kommer oppgjennom ryggen, men i dag hadde jeg funnet tak i øreplugger så jeg puttet de i IPoden min så sto jeg i 4 timer og skrudde med et par pauser, og prosjektet jeg har feilet på i 2 uker fikk jeg endelig til fordi jeg følte at jeg fikk alt av tid i verden.

På denne tiden i fjor sto jeg og sang på sanger fra bandet My Chemical Romance, men det har virkelig forandret seg. Jeg hører enda på dem, men ikke like mye. De 3 bandene jeg hører mest på er enkelt og greit Five Finger Death Punch, Daughtry (Chris Daughtry) og Muse. Det finnes også mange andre band jeg hører på men de 3 er mine favoritter.
Gode Sanger
Muse - Feeling Good
Five Finger Death Punch - Crossroads
Daughtry - Crawling Back to You
Muse - Hysteria
Five Finger Death Punch - The Bleeding
Daughtry - September

Jeg vet at Daughtry er kind of ikke et band, men en fyr. En fyr som ble kjent via American Idol, og har en amazing stemme!
http://www.youtube.com/watch?v=YlX6k8ADCVw
Q
- Hva er musikk for deg?
- Hva hører du på?
- Top 3 band eller artister
- Top 3 Sanger
- Hva syntes du om verdens første møte med Chris Daughtry?

Venom

HQ