Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Å bli beskyldt

Å bli beskyldt

Skrevet av Venom140 den 7 desember 2011 klokken 00:38

Fått den følelsen før? Å bli beskyldt for noe du ikke har gjort... det er en av de kjipeste tingene i verden. Spesielt når det er en person du er glad i som har beskylt deg for det. Min dag har balansert på den følelsen i dag.

Før jeg går videre i å blogge, hva syntes dere om at jeg har begynt å skrive blogger ofte oppmot hver kveld? Jeg liker at jeg ikke har så store temaer som det jeg blogget før, og jeg har skrivelyst. Dessuten er det godt å fortelle om livet mitt, og få god tilbakemelding. Skal jeg fortsette sånn her, eller blogge litt sjeldnere?

Og forresten The Elder Scrolls gjennomgangen min går gjennom tekniske problemer akkurat nå for tiden. Må fikse nytt recorde program, noen tips?

I dag som jeg har skrevet har jeg opplevd en av de kjipeste følelsene i verden. Nemlig å bli beskylt for noe du ikke har gjort. Og at det var en av bestevenninnene mine som sto fram og sa det var enda verre. Du har vel blitt beskylt for å ta kake ut av kakeboksen, eller godteri ut av godteposen når du var mindre, men moren din eller faren din ga ikke opp på å beskylde deg... Selvfølgelig så var det nok deg 99% av gangene men hvordan følte du deg den ene gangen det ikke var deg?

Det er veldig kjipt, og at man har et stort vennskap balanserende på dette er ille nok. Alt begynte med at ei venninne ropte på meg og spurte om jeg ble med på butikken en tur, og jeg sa selvfølgelig ja, fordi det er alltids gøy å dra på butikken med folk. Vi var en gruppe på 4 som skulle dra, og hun hadde ikke sko med seg, og var alt for lat til å hente de. Så hun begynte nå å trø i bare sokkene ut døren før jeg sa.

Hopp på ryggen min, jeg kan bære deg hele veien, og det gjorde jeg også. En av de som gikk med oss hadde tatt mobilen hennes. Da er det standard krimsak, men jeg ble ikke innblandet der. Det har noe med mobilen hennes å gjøre da. Hun mottok telefonen og la den i genserlommen sin (Legg merke til det), også gikk vi nå fram til butikken og tilbake, med hun på ryggen. Vi kom tilbake så måtte jeg gå moren min i møte PGA vi skulle ha foreldresamtale med læreren min som er en knallis.

Under samtalen fikk jeg en oppringing fra ukjent nummer som begynte på 9, og jeg sendte opptatt til den som ringte. Etter en flott foreldresamtale som vanlig, dro jeg til øyenlegen, hvor jeg skulle ta synstest, men ble utsatt til 19. desember. Moren min bestemte seg for at vi kan da være litt i byen, og jeg tok turen innom en gitarsjappe i Tromsø, og spurte ut om gitar, og bass. Jeg kom på at jeg måtte ringe opp dem som hadde ringt meg, og det var han ene som var med oss på butikken, og han spurte "Har du telefonen til venninnen din?", jeg svarte "Nei, hvordan det". Nei hun hadde mistet telefonen og satt seg på bakføttene at jeg hadde den. Hun var ute å leitet en stund, og hun kom til konklusjonen at jeg hadde tatt den.

Jeg sto selvfølgelig for mitt, etter jeg hadde vrengt lommene mine, og sekken min. Jeg hadde ikke rørt telefonen. Hun hadde mottatt telefonen og lagt den i lommen sin, og mest sannsynlig mistet den ut av der. Hun maset i hele dag om den telefonen. Helt til i kveld. Da fikk jeg beskjed fra henne om... vet dere hva, dere får se direkte beskjeden fra hun jeg fikk på Facebook chatten.

"æ og pappa kjørte for å leite en siste gang... og, han fant den på bilveien, dekt i gjørme! rart den ikke va knust og påkjørt! men hvertfall, sorryy førr at æ va så idiot mot dæj, æ e veldig gla i dæ alex!<3 "

Legg merke til dialekten. Jeg er Alex bare sånn at dere vet det.
Jeg følte meg som en seiersherre fordi jeg hadde rett over henne på denne saken.
Og forresten er hun skylde meg en lang og god massasje for alt dette så, jeg tjente på dette. Kind of.

Q
- Har du opplevd å få skylden for noe du ikke har gjort?
- Om du har, hvordan føltes det syntes du?
- Noen gode filmprogram jeg kan bruke til filmingen av The Elder Scrolls serien?
- Hva syntes du om ofte blogging fra min side?
Venom

HQ