Norsk
Blog
Sumday - Nyheter 1

Sumday - Nyheter 1

Skrevet av Venom140 den 21 august 2013 klokken 18:02

Tenkte å oppdatere litt på bandet jeg spiller i og fortelle dere hva som skjer for tiden der!

Nytt navn!!!
I hele sommer kranglet vi, diskuterte, argumenterte osv om bandnavn. Vi het Critical Bridge før og det ga egentlig lite mening, og var vanskelig å huske for de som hørte om oss. Vi har kommet med en del forslag. Blant annet "Brick House", "Brick by Brick", "Behind Closed Doors", Sunheart osv, ingen av de forslagene var mine heldigvis. Eneste konkrete jeg kom med var InAudio, men likte det ikke selv etter jeg fikk sett det på skrift framfor meg. Så kom et forslag jeg likte godt, vi heter nå Sumday og det funket ganske bra. Og har fått gode tilbakemeldingen på det navnet.

Ny Sang
Vi har mange sanger som begynner å nå et sluttprodukt. De vi har hatt hittil er
Cage Me In
Hollow Space
Beyond Critical
The World is at War
The Chosen One
De 4 siste har vært ganske gode, men noe som manglet i de sangene, og forje helg startet vi med en ny sang og den heter Get Out of Here og har virkelig slått bra an hos de 2 utenfor bandet som har hørt den. Kan ikke så så mye mer om den men, kan si den blir rå!

Mulig Konsert
Vi har registrert oss for å være et av bandene som spiller den 5 September på ungdomshuset, men er ikke sikkert vi får spilt der, men det er godt mulig.

Demo recording i studio
Vi har fått lov av ungdomshuset deres å låne studioet, og jeg har fått opplæring i studiobruk så vi trenger ikke lydmann. På tirsdag så skal vi inn å spille inn sangen "Cage Me In" som blir første delen av våres Tvibit produserte demo! og kan hende vi får spilt inn en EP på samme sted etterhvert.

Offesielt en Trio
Vi har lenge sett etter en rytmegitarist, men vi har bestemt oss for å holde oss til å være en trio fordi vi klarer å lage musikk bare vi 3, og blir bare rot med våres system om vi skal ha enda en sta person til å spille me oss...


Facebookside - https://www.facebook.com/SumdayOfficial

BTW, hilser til våres største fan ! Crazy Eyed Gamer 93! (Eivind)

HQ