Norsk
Blog
Indiehype #Temabloggen 8

Indiehype #Temabloggen 8

Skrevet av Venom140 den 8 mars 2015 klokken 00:33

I mange år har det vært "AAA" spillene som har dominert, og med spillselskap som EA, Ubisoft, og Activision på toppen så har det blitt mye "hype" rundt hver tittel de har sluppet ut. Heldigvis for en som er lei av disse selskapene, så finnes det mye av det som kalles Indiespill, og jeg skal prøve å velge en favoritt her

EA Games - Challenge Everything, tilogmed tolmodigheten til kjøperne. I mitt yrke som elektriker, så pleier vi å koble ferdig 60% av bygget, og ikke alt er gjort sånn at det funker de første månedene etter åpning av bygget. Først så kommer vi å fikser litt og litt, så om eierne av bygget vil ha lys på do, og strøm i stikkontaktene under skrivepultene sine så må de kjøpe "The Electrician DLC 1" som koster helst 15% av prisen vi ga de for de andre 60%ene som er gjort halvveis ferdig, de kan også kjøpe et pass som koster like mye som den første prisen så kommer vi innom i ny og ne å gir de strøm de manglene plassene.

Høres det galt ut?, jepp. Spillstudio burde gjøre som vi håndtverkene og det er å gjøre jobben 100% ferdig uten at noen må betale masse ekstra penger for å få ting som allerede burde være ferdig.

Jeg har i de siste årene gått lei av å høre om at spillselskap kjører på å skal få kjøperne til å kjøpe alt annet drit for å fore spillet med et par ekstra timer med spilling som allerede burde være på plass i spillet før det slipper. Så isteden for å bry meg for mye om disse selskapene har jeg utnyttet pointet at jeg har PS+ og da får jeg masse spill som jeg ikke betaler noe for, og inkludert i dette er mange indiespill.

Jeg kan nevne et tonn av spill som går under gode indiespill og det er foreksempel, "Contrast", "The Binding of Isaac", og "The Sweeper(?)". Det er et tonn med gode spill som passer for alle, du har jo også "Kerbal Space Program" som jeg vil si er et indiespill som har fått mye oppmerksomhet for sin kreativitet. Youtuberen "kurtjmac" var stor fan av "KSP" og heldiigvis for han likte produsentene av "KSP" han veldig godt så de lagde han i spillet.

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har spilt så mange indiespill, men det spillet jeg vil kalle inn til toppen av indie for meg er "Minecraft". Selv er jeg usikker på om dette kan bli kalt et indiespill, men jeg har spilt det i over 4 år og jeg er enda nyforelsket i dette spillet. Jeg har fått spørsmål fra kjæresten min om hva jeg elsker mest av henne og minecraft... Jeg har aldri svart på det spørsmålet i frykt for at jeg blir singel igjen.

Det som var pointet med denne bloggen er for å gjøre narr av AAA spill mens jeg forteller at det finnes indiespill for alle og det er verd å ta en titt på Steam, PSStore, XboxStore osv for å se om du finner noe som passer deg, og søk mye på Youtube.

Venom

HQ