Norsk
Pop vs. Rock

Pop vs. Rock

Skrevet av ViaCydonia den 18 juni 2009 klokken 20:14

Hvem som helst kan bli en kjent pop-stjerne.
Ikke hvem som helst kan bli kjent rockestjerne.

POP

Man må egentlig ikke ha noe talent for å bli popstjerne. Du må ikke kunne spille gitar, skrive sanger, må egetlig ikke kunne synge så bra heller. En gjeng sellouts. De popstjernene liker er Michael Jackson pga han har NOEN!!! bra sanger som han skrev selv. Det var vel alle...

Eksempel #1 Hannah Montana

Jeg hater Hannah Montana mer enn Hitler. Det er fordi Hitler er død allerede mens Hannah Montana er blitt elsket av publikkumet og fansen.
Fordi....hun synger..og er pen....det er vel alle grunnene.
Hvis faren til Miley IKKE var Billy Ray Cyrus så ville ingen i hele verden vist hvem Miley var.
Hun skriver ingen sanger selv, født rik og synger verre enn Jernkjempen. TV PROGRAMET ER SÅ SYKT RÆVA!!!

Eksempel #2 Boyband

Hvis noen har sett den South Park episoden der hvor Cartman starter et boyband med navn Fingerbang med Stan, Kyle, Kenny og Wendy(?)
Så skjønner dere kanskje hva jeg mener.
Lip-syncing og bare prettyboys. Laget av firmaer for å tjene penger. Det eneste de gjør er å danse. De synger også dårligere enn David Byrne og William Shatner.


Jeg har ingen ting personelig imot pop, jeg bare hater det. Enkelt og greit.

Rock

Ikke hvem som helst kan bli like god som Keith Moon på trommer eller like god som Buckethead på gitar. Rockere har øvd i årevis.
Miley Cyrus var 13 eller 14 år når hu ble kjent. Og hva faen skjer med at alle lager cover av sanger? Tror de at de er bedre enn de som lagde orginalen? 2 eller 3 cover er greit. Men album med bare covers? Idiotisk. Remixes og sånt drit er drit. Kanye West....

Eksempel #1 The Who

Jeg elsker The Who. Bra sanger, bra filmer, mye historie, energiske konserter, mye DLC på Rock Band etc etc. Bandmedlemene er skilla på instrumentet sitt (KEITH MOON!!!!) og mange album.

Eksempel #2 Vokalist og Gitarist

Metallica, CCR, Green Day, Wolfmother, Beatles etc etc har en ting til felles..Vokalisten spiller også gitar. Jeg spiller gitar selv, når jeg skal prøve å synge samtidig glømmer jeg enten teksten på sangen er notene. CCR's John Fogerty var vokalist og lead guitarist.

Hvis du er uenig, lag din egen blogg som støtter din side (jeg kommer ikke til å lese den)

Alle som liker pop.. gå å spill Singstar med bestevenninene dine, mens gutta er på Slottsfjell Festivalen.

HQ