Norsk
Skogen - Del 3

Skogen - Del 3

Jeg beklager at siste del kommer så sent, men det foregikk en samtaletime med skolen og en fotballtrening som krevde min tilstedeværelse. Men nå har jeg endelig fått litt tid ved min elskede stasjonære, og kan poste del 3 av norsk-stilen:

Mennene fulgte ham hakk i hel. Alex løp ut av lysningen og inn i skogen. Han hoppet ned en liten avsats og landet tungt. Han vrikket foten da han landet, men bet i seg smerten og løp videre. Noen kuler rev opp løvet og mosen rett bak ham. Alex spurtet videre. Lyden da skuddene ble avfyrt rett bak han, var mye høyere og skarpere enn i filmer. Pluss at dette var livsfarlig. Han svingte brått til høyre for å prøve å riste av seg forfølgerne. Det funket ikke.
Alex skled på en glatt stein, men klarte å holde seg på beina. En kule smalt inn i en trestamme like ved han, så bark og fliser sprutet. "Ta ham!", hørte han noen bak seg rope. Det begynte å bli lengre mellom trærne nå. Det betydde mindre dekning. Noen kuler fløy forbi ham, og kuttet en hel grein i to rett til venstre for han. Foran ham kom en stor elv til syne. Hva skulle han gjøre når han kom dit? Da måtte han svømme, og det tok lang tid. Det var heller ikke noe dekke der, så de kunne bare plukke ham rett ned uten problemer.
Han nådde elva og stupte uti, vannet var iskaldt. Plutselig kom Alex på en plan. Vannet hadde kanskje kjølt ned hjernen, slik at panikken gikk bort? Det var i alle fall alt for enkelt. Han stakk hodet opp av vannet noen sekunder for å samle luft, kulene pisket opp vannet rundt han, og mirakuløst nok traff ingen. Han dukket under igjen, og svømte med strømmen under vann. Det gikk fort nå som han hadde strømmen i ryggen.
Han dukket opp en gang til, og så at han allerede var langt unna mennene. Et kvarter senere kravlet han opp på land. Han så seg rundt. Han stod rett ved en vei som så ut til å føre rett til byen de hadde kjørt igjennom med bussen for noen timer siden. Så utrolig mye som hadde skjedd bare på noen timer! Han vred opp tøyet og begynte å gå. Etter en stund kom det en lastebil forbi, som han fikk haiket med inn til byen, der han fikk fortalt alt. Myndighetene sendte ut et politilag med helikoptre etter mennene, som etter hvert ble kjent at var terrorister som ville angripe byen. Men politiet fant dem og tok seg av dem. I avisen stod neste dag overskriften: "Ungdom avslører terrorister!" Alex kunne dra hjem. Han skulle aldri stoppe for å spise en brødskive mer!

Slutt!

Og der var historien slutt, håper dere likte den!
Liker å skrive, og som nevnt i forrige del, blir ikke dette det siste dere vil få se av stilene mine. Hvis dere setter pris på dem, selvsagt.
Fikk foresten en 6er på den, noe jeg selvsagt er stolt av, så håper dere likte "Skogen"!

HQ