Norsk

Tilfeldigheter

Skrevet av Xelig00n den 19 april 2011 klokken 18:48

Ah, en dag som alle andre. Har spilt min dose Portal 2 for dagen, og sitter meg ned for å bare slappe av med det jeg finner på internett - nesten en slags daglig tradisjon for meg. Av grunner som har gått tapt i tid og rom tastet jeg in "Game" i en nyåpnet fane, klar til å gå til en side som ikke var Gamereactor i det hele tatt - av en eller annen grun lå GR fremdeles i min historikk. Kan være fordi jeg ikke sletter den, siden ingen andre som rører PC'en min lever særlig lenge~

Jeg husket med ett at jeg pleide og bruke siden til å få tiden til å gå for ett år eller lengre siden, og det hele bare var en slags tilfeldighet. Hjernen min begynte allerede å kreve at jeg skulle dele min mening om spill og annet tullball med andre mennesker igjen, siden jeg faktisk synes det er vakkert når man har en side der man kan gi sin mening uten å få sin legning eller sin mors seksualhistorie dratt i tvil av en veldig sint ung mann som sitter på andre siden av Jorden. Etter å ha gitt meg selv en solid skjennepreken for å ha vært slik en idiot når jeg var aktiv på siden, så slettet jeg alle mine gamle blogger, men lot mine spillomtaler bli igjen. Why not, lizzm.

Det hele fikk meg bare til å tenke på mange tilfeldigheter som jeg er virkelig glad for at gikk veien de gikk den dag i dag, som det faktum at en side some nå er mitt "cyber-hjem borte fra hjemmet" ble funnet av meg ved å google ett ord som skal forbli hellig, registrerte meg og deretter måtte løpe for å nå en avtale.

Det hele er nesten litt svimlende, og får meg til å føle meg heldig. Det er mange tilfeldigheter som har gått "min vei" i løpet av livet så langt, og det hele vil nok skje flere ganger.

Så ja, kan hende at jeg bare faller ut igjen og kommer tilbake om ett år, men skal i det minste prøve å unngå at det skjer.

Eller noe sånt.

HQ