Norsk

Mine 6 favoritt spill fra forrige generasjon

Skrevet av Xtord den 26 oktober 2017 klokken 20:03

Kanskje på tide at jeg fikk ut en blogg jeg å. Vel dette er uansett en total subjektiv liste, ja alle disse er vel likt av så å si majoriteten av folk. Men, jeg skal ekskludere spill fra håndholdt. Er vel enkelig bare the world ends with you som skulle vært vurdert.

Skal også unngå spill jeg enda ikke har fullført så derfor ingen Assassins Creed Black Flag for eksempel. Også vært å nevne er at jeg generelt liker gamepay (noe litt nytt kanskje), fremfor spill som har større fokus på historie, det er dog noen unntak, og spesielt en eller annen variant av rpg sjangeren og visuelle noveller så er det støkk motsatt.

Så hvis det er noen spill som ikke havner på listen så kan det være noen av forklaringen, skal også ta noen kjapt på honorable mention av forskjellige grunner. Også remastered/ reboot dukker ikke opp.

PS: ingen spill er perfekte som man sier og jeg er også mot rating systemet.

Noen honorable mention 1

1) The last of us (grounded). Ok hadde det ikke vært får et bare små problemer så kunne det
sikkert nådd opp. Er nok det et av spillene på honorable mention som er nærmest. Spilte det seneste i sommeren 2016, og hadde det ikke vært for at det hovedsakelig var en del små bugs jeg opplevde, en krasj, noen ai problemer, kropper som forsvant, piler som forsvant, ting jeg kunne plukke opp i det ene øyeblikket for så å forsvinne det andre, så kunne dette nådd helt opp, samtidig så er jo spillet strengt tatt hvis man har sett en del horror filmer etc veldig forutsigbart , men for all del det er vel helt subjektivt, og det er vel også om det går under horror eller survival, solid spill, og sikkert et av få unntak jeg har hvor jeg går litt imot majoriteten.

2) Batman arkham city. Vel største grunnen til at dette ikke når helt opp er rett og slett at det er litt vel lenge siden jeg har spilt dette.

3) Uncharted 2, ja litt det samme som batman arkham city, magefølelsen sier dog at jeg vil fremdeles like det bedre en TLOU, men to vidt forskjellige sjangere.

4) Rainbow six vegas 1 og 2. Ok for all del, det er et av få spill jeg kan spille hvis jeg kjeder vettet av meg, og jeg har 100 hvis av timer i begge, men ja, det er bare solide og morsomme spill. Hadde jeg lagd den for bare pur fun kunne dette fort vært på toppen.

5) Fallout 3 og New vegas, samme som uncharted 2 og arkham city for lenge siden jeg har spilt de, vil sikkert likt de enda, men hvor mye.

Vi har også:

Tilslutt kan vi også nevne splinter cell double agent, ja jeg likte det og jeg vet brukere generelt ikke er så fan av 7gen versjonen. Også assasins creed 2 alt for lenge siden det har blitt spilt. Deus ex human revolution (men, ja deus ex 2000 er fremdeles det beste i serien, syns jeg da), men bunnsolid stealth spill, noen spørsmål ved bossene selv problemet der blir vel løst i definitive edition. Samt red dead redemption , spilte senest i fjor sommer 2016, koste meg, men ja, jeg vet ikke helt , også gta v som jeg liker spesielt hvis jeg spiller med venner ( sikkert det samme som tlou at jeg ikke er helt enig i majoriteten. Vi har også valkyrie chronicles et meget godt turn based strategi rpg spill, med gode karakterer spesielt i Allicia og Welkin og har også noen triste øyeblikk, svært nært. Også modern warfare 2 mest fordi alle de gode timene på Snd eller med venner, spec ops er også fun nok. Metal gear solid 4 guns of the patrios, men også ikke spilt på en veldig god stund, dog runnet 3-4 ganger.

Uansett dette er hvordan min topp seks antakeligvis vil se ut de fleste dagene, men som de sier here we og :

6) Skyrim, vel jeg var en av de heldige som ikke hadde så mye bugs når jeg fikk dette på launchen. Hadde få problemer, veldig få krasjer, men ja hadde jo som folk en par små bugs.
Og for all del jeg kan gå med på at magi systemet og krafting systemet og sånn er litt toned ned i forhold til morrowind etc, det er heller ikke mange karakterer du vil huske, og det er heller ikke veldig vanskelig (liker at spill gir litt utfordring), og historien er heller ingenting å skryte av, men det som gjør det spillet for meg er enkelt og greit friheten i hva man skal gjøre, spille still, hvor man skal gå osv. I det ene øyeblikket med heartfire er man familie far og det andre utforsker man en hule eller sloss mot vampyrer osv.

5) Dark souls. Vel jeg startet med nr 2, men dark souls 1 var så kult, enten det var å solo bosser etter å dø ørten ganger eller og coop, så var det så tilfredsstillende og ta bosser, opplever alle de nye fiende typene, utforske verdenene og runne spillet, et fantastisk spill.

4) Mass effect 2. Hva skal man si da, runnet det 4 ganger eller noe rundt 120 timer på det. Første gjennomgangen gikk rett og slett til dass, jeg glemte å rekruttere Legion blant annet, og over halv parten av party memeberne døde i suicde mission som fremdeles er opp der blant de beste spille øyeblikkene mine, de siste 2 timene er pure gull, tror 4 stk eller noe overlevde suicide mission. Tok meg 4 gjennomganger og få en så å si perfekt gjennomgang når det kommer til å holde alle som lojale og få alle til å overleve.

Husker også at jeg kjøpte det på coob obs, så bare coveret og fikk det som sommer gave, rett etter jeg fullførte det var jeg jo så hypet til Mass effect 3, da hadde jo også reveal traileren kommet ut dog for noen måender siden og det gjorde med veldig hypet og har vel ikke blitt så hypet på et spill siden da, men vi vet hvordan det gikk, ok Mass effect 3 er ikke dårlig, men ja, dere vet, en ending som er bare ok med extended cut og mye mindre rpg elementer.

3) Borderlands 2. Vel 49 timer på steam ikke mye og rundt det samme på ps3. Veldig morsomt med venner, og greit alene. Liker at det så mye forskjellige type våpen og at de har forskjellige effekter, også glad i skills og badass systemet. Det er også mye gode quest . Liker verdenen, setingen også videre og hvem vet hvor det vil havne når og om jeg blir ferdig med de 4 dlc-ene, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep skal visst være helt fantastisk og som en liten nyhet til Sideswipe, jeg har startet på tales of borderlands.

2) Civilization 5. Det andre spillet på den listen jeg kan spille hvis jeg skulle kjedet vettet av meg. Et av mine favoritt turn based spill og i hvertfall et av mine favoritt turn based strategi spill, bare fire emblem awakening / eller fe 7 (nostalgia grunner) er i nærheten. Men, det som gjør dette spillet for meg er alle de forskjellige måtene og vinne spillet på, alle de forskjellige sivilisasjonene osv. Jeg brukte også over 120 timer før jeg endelig slo ai-en. Har også så å si ingen problemer med dette spillet, spesielt med expansion pakkene.

1) Portal 2 . Det skal sies at alle disse spillene og spesielt topp 2 kunne vært på en enkel dag hvis det gir mening vært min favoritt. Men, hvorfor portal 2, det er veldig vanskelig å si, for all del avhengig av humør kunne jo listen sett litt annerledes ut, men jeg tror mye henger med at det er et nært perfekt puzzle- platformer hvert fall for min del. Jeg liker historien bedre enn i nr 1, ja jeg skjønner at folk kan fortrekke nr 1 pga det blant annet er kortere og at for noen kanskje er nr 2 i overkant lang, jeg syns ikke det eller at det ikke har for mange nyheter ... men, dette er et spill med mye god humor takk være Glados og Wheatley. Samtidig føler jeg det legger til akkurat nok nye elementer. Men, det også viktig å si at dette spillet reddet hva som kunne bli en ganske dårlig jul i fjor, til og bli bra, jeg har ikke mer enn 10 timer eller noe alene, men jeg har over 100 timer med en venn og selv etter 120 timer fant vi nye elemeneter på coop og mods.

Hvis vi snakker om de etterfølgeren jeg ser mest frem til så er det denne eller borderlands 3 antakeligvis, også begynt å bli spent på pillars of eternity 2 siden jeg har fått et litt større øye i den sjangeren, en sjanger jeg virkelig liker pga planescape torment og divinity original sin 2.

Også vært å si at jeg heller ikke tar med super mario galaxy siden jeg ikke har fullført spillet (kan hende jeg oppdaterer bloggen når jeg fullfører det mangler et par stjerner og liker per nu an til å nå topp 6.

Heldigvis dukker i det minste noen av disse spilla opp diverse topp 20 lister eller 100 for den slags, dog alle de er jo total subjektive uansett, så samme det.

Takk for meg Tord. Følte for å få ut noe, følte for å skrive noe. Og det kan hende denne bloggen kom litt sent.

PS: Kanskje noen spill har blitt glemt. Fant ut at jeg blant annet hadde glemt rayman legends etter å sett origins var på listen til Glorfindel, det vil også nådd tett under 6 plassen , minst.

HQ