Norsk

Noen spill jeg har lyst å prøve å runne i løpet av 2018.

Skrevet av Xtord den 24 desember 2017 klokken 00:42

Her er noen spill jeg har lyst å få runnet i løpet av neste år noen av disse har jeg også kommet et gått stykke uti allerede. Hadde tenkt å lage 10 spill, men det ble litt flere, pga noen stand- alone expansion pack, eller ekstra episoder. Skal jo også sies at jeg har runnet gått over 30 spill i år så dette burde gå til neste år dog, jeg får ta det som det kommer, og det kommer mye an på spill humør, og antakeligvis kommer jeg også til å runne en del spill som ikke står på listen.

Tar med en liste over spill som jeg har runnet, men vil runne en gang til også.

Jeg tar listen ut ifra hvilke år spillet ble utgitt og starter med nyeste først, remasters havner på datoen når originale versjonen ble utgitt.

2017 - The legend of Zelda Breath of the Wild, det er flere spill fra dette året jeg har å runne eller og kjøpe som Nioh, Nier, Hollow Knight, Cuphead, Night in the woods, West of Loathing og Resident evil 7, men Breath of the Wild av det jeg har spilt rundt 15-20 timer, tipper jeg så likte jeg det enkelig veldig gått, det er tross alt et spill som lar gameplay, frihet gå først noe jeg stort sett setter stor pris på, av en eller annen grunn sa det bare stopp.

2016 - Fire Emblem Conquest, en av spill seriene jeg er mest glad i, har langt over 100 timer på Birthright og har en del på Conquest, spiller på hard noe som har gjort at det har blitt et lite stopp. Men, ja dette er et spill jeg bør få fullført snart.

2015- Clannad, dette ble vel utgitt mye tidligere i Japan, men det var nå vi fikk det, av alle visuelle noveller er det av en eller annen grunn dette spillet jeg har lyst å runne mest

2014/2015- Legend of heroes trails in the sky FC (First Chapter) og SC (Second chapter). Spilt over 25 timer på det første spillet med gått over 20 timer på 4 dager,men nok om det. Likte det meget godt. Liker karakteren, settingen, musikken og selv om historien kanskje for mange er veldig vanlig så liker jeg den allikevel veldig gått fordi den er forklart på en god måte, derfor er begge disse to spill jeg har tenkt å runne (når jeg kjøper nr 2, som nok blir snart)

2014- Bayonetta 2, et spill jeg har vært så nær å starte opp til flere ganger, jeg har bare ikke klart å få det til, av en eller annen grunn og det er selv om jeg har hørt mange si det er bedre enn nr 1, og det var alt veldig bra.

2013- Fire Emblem Awakening , er på siste kapittel, spiller på hard, tar litt dlc-er og har gått over 160 timer i spillet, et av de absolutt beste spillene i serien om ikke det beste, er i hvert fall der med fe 7 for min del minst, men har ikke tatt siste kapittel enda, makser ut s- links osv. Største grunnen til jeg fikk en 3ds. Solid spill.

2010- Starcraft 2 og Legacy of the void. Har runnet Heart of the swarm i de 12 timene jeg brukte på det var bare strålende og noe av det morsomste 12 timene jeg har hatt i et spill. Jeg er generelt glad i rts, men, ja to rts jeg føler jeg må få runnet snart og kanskje som sagt til neste år

2007- Super Mario Galaxy, litt som Awakening, jeg er svært nær slutten, mangler vel bare en stjerne for å unlocke siste verden, et nær perfekt platformer syns jeg, kost meg spillet når jeg spiller det. Ikke så ofte jeg tar opp wii-u... Uansett et spill jeg må få fullført

2006- Final fantasy Xii kommet et gått stykke på hd remasteren, og har bare blitt opptatt med andre ting her også (vanlig her), men av det jeg har spilt har jeg likt spillet veldig gått. Er glad i ff serien og har jo fullført 9 final fantasy spill minst. Sammen med blant annet fire emblem en av de serien jeg generelt er mest glad i.

2004- Half life 2 og episode 1 og 2. I følge noen er dette bedre en eneren så får vi se hva jeg syns, runnet half- life 1 for nesten to år siden, men jeg likte det veldig godt selv etter all den hypen jeg hadde hørt om det, tenkte når det først var på salg for 2 år siden med Portal, var på greit avslag og tenkte hvorfor ikke, så nå har det gått et par år og jeg har enda ikke tatt meg tid til å starte nr 2. Og noen vet åssen det gikk med Portal 2 :)

2000 - The legend of Zelda Majoras Mask (3ds versjonen i dette tilfellet), men har tatt rundt 40%, kanskje så mye som 50% og. Mørkt, litt dystert spill, likt bossen så langt, likt at du har bare tre dager, ikke like ille som det høres ut som, men ja dette er et spill jeg har lyst å få fullført.

1998- Starcraft 1 (remastered i dette tilfellet) spilte litt av eneren, men stoppet opp når remasteren ble bekreftet, stoppet vel kanskje litt før, men når remasteren ble bekreftet, tenkte jeg det like godt var å vente, igjen et rts jeg har lyst å få fullført.

1998 - The legend of Zelda Ocarina of time (3ds versjonen her også) ikke så mye å skrive om her bortsett fra at det enda av mange blir Ansett som et veldig solid spill om ikke fremdeles et av verdens beste, men jeg har til gode å starte dette, men ja, et spill jeg har lyst å få runnet selv om vann tempelet eller hva det nå kalles skal være ganske tøft eller dårlig.

Det er rimelig sikkert at denne planen går dårlig siden i det en øyeblikket for jeg plutselig lyst å spille det og i det andre øyeblikket for jeg lyst til å spille noe annet, allikevel så skal jeg være relativ fornøyd med om jeg får fullført 25 spill, men, ja så lenge jeg koser meg med de spilla jeg spiller så får det være.

Av spillet jeg alt har runnet, men vil runne en gang til så her er det par til.

Persona 5 kommet gått over halvveis på ng+, og skal ikke se helt i bort fra at jeg spiller dette i jule ferien eller rett etter, uansett det må få runnes to ganger, og kanskje det også blir en anmeldelse hvem vet? :)

Persona 4 Golden. Fullført to ganger med å ta siste boss, men har enda til gode å få sett true endingen og tatt Marie`s dungeon ,så det blir målet på tredje gjennomgang samt alle trofene, manglet en bok for å få det trofet og det var rett og slett fordi den var missable , får jeg det fullført en gang til neste år er jeg nesten sikker på at jeg kommer til å få tårer i øyne, endingen blir jo mer og mer trist og corner full of memory er rett og slett gull, men ja, har lyst å runne det minst engang til er jo tross alt et av mine absolutt favoritt spill uavhengig av folk sier om det.

Planescape Torment , runnet dette i 2015 rett etter bursdagen min om jeg ikke tar feil, fantastisk gått spill, blir for mange ansett som det spillet med den beste spill historien, det spillet som kan kanskje sammenlignes mest med en bok uten at du får rare svar tilbake, og et spill jeg har tenkt på relative ofte etter jeg har runnet det og spørsmålet spillet stiller hele veien gjennom what can change the nature of the man. Tror jaggu jeg også skal kjøpe enhanced edition så får vi se om det blir noen blogg, et av de absolutt beste spilla jeg har spilt, har holdt seg bra enkelig, for selv når det kom ut så var gameplay/ combat ganske svak og det er det nå også, simpelt, men funger, men det er musikken, historien, karakterene som gjør dette spillet, absolutt anbefalt.

Deus ex (2000), antakeligvis med GMDX modden, mest fordi det virker å forbedre et alt strålende spill til enda bedre. Runnet igjen 2015 ,var det spillet som virkelig gjorde at jeg nå skal anmelde et spill på steam hver gang jeg runner et spill på steam , har ingen nostalgi for spillet, runnet det i 2015 for litt over 2 år siden og var så glad at jeg bare skaffet med fysisk utgaven å og ble vel også for å være ærlig et av de første gangen om ikke den første gangen jeg ikke brukte norsk nettbutikk eller svensk når jeg kjøpte, men uansett ,temaene, karakterene , historien, frihet i gameplay, frihet i takle situasjoner med flere valgmuligheter. Er en grunn det blir ansett som et av verdens beste pc spill av mange og ja, det er noen problemer, litt rart at en soldat/ agent bruker så langt tid å sikte uten skills osv, men et solid spill, et spill man kan runne uten å ta livet av noen hvis man vet hva man gjør (må vel bruke en eller to exploiter da) men, litt samme som planescape torment, står som både et av mine desidert favoritt spill, men også et spill jeg har tenkt på ganske ofte og tenkt på å runne engang til.

Fallout 2, samme med de to andre, veldig bra, flere måter å løse noen av oppdrag på, meget solid og kanskje det beste spillet i serien, men ja denne gangen skal det runnes med Restoration project og også EcCo som jeg fikk anbefalt av en å prøve. Solid spill

Til slutt har vi Company of heroes. Ikke runnet siden desember 2012, men et av de absolutt best strategi spillene jeg har spilt, et spill jeg med de andre her ofte har tenkt å runne engang til, men har bare ikke skjedd, nå er det jo 5 år siden så kanskje det passer bra nå? Ja, kanskje det, bunnsolid spill.

Også vært å nevne at Tales of Borderlands, Inside og Shadow tacics blades of shogun spill som jeg har startet. I tillegg final fantasy 7 kommet til disk 2 og kingdom hears birth by sleep hvis 3 ern kommer neste år, vurderer også Ni no Kuni samt Danganronpa 1 og 2.

Til slutt vil jeg si God jul til alle som leste denne.

HQ