Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Norge i spill

Skrevet av Zidmeyer den 15 mars 2010 klokken 17:18

Jeg har lagt merke til en ting: Norge blir ofte omtalt av utenlandske storheter, som kjendiser også videre. Norge er et av verdens rikeste land (tørr ikke med sikkerhet si at vi er det, noen som vet?), men hvor mange skikkelige spill har noe med Norge å gjøre? Det eneste spillet jeg har spilt i det siste som har noe med Norge å gjøre er World in Conflict. Jeg vil ha et RP-spill med handling i Norge!

Det virker til å bli en trend å lage post-apokalyptiske spill (og filmer). Hvor kult hadde det ikke vært om vi kunne fått et "Fallout"-lignende spill med handling i Norge? Hva om en russisk invasjon av Norge resulterte i WW III, og en atomkrig? Et lite sannsynlig, men ikke helt umulig, scenario.

Det finnes nok flere grunner til at Norge ikke blir valgt til noe slikt, jeg kan nevne noen:
1. Vi har ikke store nok byer
2. Vi er så få folk at ingen ville overlevd en atomkrig uansett
3. Jeg tror også rettigheter om å rekonstruere byer o.l kan være et must, rett meg om jeg tar feil (ser ikke at dette skal være et problem).

Men tenk. Norge har verdens fineste natur. Hvordan ville dette sett ut etter en atomkrig? Kanskje ikke det mest lokkende spørsmålet, men det er da noe, ikke sant? Jeg vet så klart at sannsynligheten for å lage et post-apokalyptisk spill hvor Norge er i sentrum, er lik null, men hadde det ikke vært kult?

HQ