Norsk

Ny jobb - Nye muligheter!

Skrevet av ZubiMar den 26 januar 2010 klokken 20:48

Mange av dere (iallefall de oppvakte av dere (som vil si heller få)), har fått med seg at jeg er butikksjef i en spillbutikk i Kristiansand, rettere sagt Megastore i Markensgata, som er den ubestridte handlegata i byen. Her har jeg jobbet de siste 2 1/2 årene, og lært ufattelig mye. Noe av det mest positive har selvsagt vært muligheten for å ta med seg nye spill hjem fra jobb lenge før de er tilgjengelige for resten av verden (noe folk her på GR har fått oppleve i diverse blogger). Det har også vanket diverse konkurranser her på forumet med demospill jeg har fått fra leverandøren.

Men nå er det slutt.

Jeg har nemlig fått meg ny jobb, og neimen var det ikke Gamezone.no (Norges kanskje største spillnettbutikk) som tok kontakt med meg, i håp om å kapre mine tjenester! Som mange vet er Gamezone lokalisert med sitt hovedkontor i Kristiansand, noe som gjorde det hele svært mye mer attraktivt enn om det skulle innebære flytting og styr og stress.

Etter endel tenking om fordeler og ulemper, kom jeg frem til at det egentlig ikke var spesielt mange ulemper, ettersom det fortsatt vil være mulig å ta med seg spill hjem lenge før alle andre får dem, og lage blogger på GR om hvor sinnsykt fett spillet er. Splinter Cell: Convictions blir definitivt et slikt spill. Og Red Dead Redemption. Uansett, jeg takket ja til jobben, og tiltrer så fort den gamle jobben min finner en ny butikksjef. Det blir jo som å hoppe etter Wirkola, så det kan jo selvsagt ta litt tid...

Altså var det ikke slutt likevel!

Så hva er det lille meg skal gjøre på Gamezone da? Vel, mye rart faktisk. Men i all hovedsak vil tittelen min bli "Markedsføring- og webansvarlig". Jeg vil altså ha ansvar for å lage og sende ut diverse mail, lage alt innholdet på nettsida, ta meg av alle servicer og servicemail, samt hjelpe til i butikken når det måtte være nødvendig. Forhåpentligvis vil det gå bra. Har allerede dillet litt i Photoshop, og faktisk sendt ut et par reklamemail til alle som ligger på mailinglista til Gamezone.

Så neste gang du er i Kristiansand, ta en tur innom Gamezone da, kanskje du er heldig og får slått av en prat? :)

PS: For de som venter på www.spillkritikk.com: Den kommer, men ettersom det tar litt tid å lære seg denne nye jobben vil det ta litt lenger tid enn planlagt. Takk for tålmodigheten!

HQ