Norsk
Min spilliste

Min spilliste

Skrevet av Zyrocz den 13 mars 2011 klokken 02:20

Siden jeg er så über-mainstream skal jeg kasta meg på flokken av brukere som legger ut sine «spillister». Jeg vil presentere de tre spillene jeg har mest lyst til å spille, og forhåpentligvis kommer de ut i år.

1. Bi-winning
Bi-winning er et spill som går ut på å bli verdens største troll. Dette må man oppnå ved å lage sprøe utsagn som ingen tar seriøst, men alle begynner å le av.

Spillet begynner med å presentere oss for hovedpersonen, dette er en forfylla skuespiller som har festet så mye at han ikke klarer å gå på jobb. Du våkner ved at tredve journalister står å skriker utenfor huset ditt, her blir du raskt presentert for hvordan du spiller spillet. Du husker ikke noe av de siste to ukene, men du finner notater du selv har skrevet som forklarer hva du har drevet med disse ukene, en av disse forklarer deg at du har fått sparken. Du går ut for å snakke med journalistene og de spør deg raskt om dine tanke rundt hvorfor du mistet jobben. Her begynner den virkelige gameplay biten, du kan velge mellom å enten lage gode svar som viser hvor stabil du er eller du kan «trolle», du vinner bare spillet om du gjør det sistnevnte.

Gjennom spillets gang vil du møte mange ulike karakterer over en rekke intervju og actionsekvenser hvor du må slåss mot terrorister og ledere for illuminati ved hjelp av presidenten av de forente stater.

2. Life under water
«Life under water» handler om en mann som lever under vann, dette er fordi menneskeheten har fått spesielle evner som gjør at lungene gjør vann om til oksygen.

Spillet starter med at du er en helt vanlig mann på vei til jobb. Ut av det blå blir byen du lever i lagt under vann, dette er fordi et ondt monster skapte et jordskjelv. I begynnelsen er alle redd for vannet, men til slutt klarer de ikke lenger å unngå det. Menneskene bestemmer seg for å prøve å svømme til trygt land, men når de havner under vannet finner de ut at de kan puste i det. Spillet handler stort sett om å samle inn blåskjell og sparke krabber.

Etterhvert vil du møte monsteret og bekjempe det med en stein, workz for tha bible, etter du har bekjempet det våkner du opp og innser at alt var en drøm. Etter rulleteksten ser du at hovedpersonen lager en meme om drømmen sin.

3. Call of Allah: Gangsta terrorism (in) America
I Call og Allah spiller du som en hardbarka terrorist som har bare ett mål i livet, blow shit up. Du vil ha et bredt utvalg av våpen og strategiske metoder for å bekjempe den amerikanske hæren.

Spillet starter med en prolog hvor du som syv år gammel opplever at hele familien din blir drept av amerikanske soldater. Et hat bygger seg opp inni deg og du bestemmer deg for å hevne hele din familie ved å ødelegge USA. Du vokser opp ved å hjelpe muslimske ekstremister med å kjempe mot fienden i Midtøsten, du får raskt et navn innenfor disse gruppene med ekstremister og de bestemmer seg for å smugle deg inn i de forente statene for å sprenge deg selv og en bygning. Når du ankommer statene går du i mot ordrene du fikk om å bli selvmordsbomber. Du bestemmer deg nemlig for å løpe rundt i New York for å sprenge ting med RPG, kjøre over folk i gatene og drepe tusenvis av uskyldige sivile.

Til lenger man kommer seg i spillet finner man ut at alt dette ble bare gjort fordi hovedpersonen trengte penger til å kjøpe våpen. Spillet slutter med at du tar en lang biltur til det hvite hus, også sprenger du det med en atombombe.

Jeg har dessverre gledet meg så mye til disse spillene at jeg har ødelagt historiemodusen for meg selv ved å lese hva som skjer i plotet, men jeg gleder meg uansett utrolig mye til å få kloa i de :D:D
Glemte jeg å legge til en spoiler tag btw? Neh, gjør ingenting, er tross alt gamereactor vi er på, tror ikke folk bryr seg. Håper det var mange skrivefeil som irriterte dere.

HQ