Norsk

Anmeldelse HP og dødstalismanenene del 2

Skrevet av Zyrocz den 14 juli 2011 klokken 00:03

I kveld var jeg å så den siste delen av harry potter filmene. Jeg gledet meg skikkelig fordi jeg er en kjempe stor harry pottet fan og synes det er skikkelig kult å se på mange unger løpe rundt og si ord som ikke betyr noe. Refragrafnå stirnarnemunst er min favoritt trylleformel, den gjør at du får pannekaker til middag.
Filmen begynte med masse reklamer, de var ganske artige fordi noen var i 3d. Mine 3d briller funket ganske bra fordi jeg kunne se ting inn i skjermen slik at alt ble mer realistisk og kult og artigere. Etter alle reklamene hadde mannen på sete visidna spist opp alt popkornet sitt. han begynte å klage over at det ikke var mer popkorn igjen, alle i salen begynte å le da han kom tilbake med mer popcorn.

Filmen begynte og alle i salen applauset når harry pottet kom opp på skjermen. jeg forstod at filmen kom til å bli bra fra første stund.
nesten alle i salen var stille men det var fortsatt en mann som satt å knasket på popkornzet zitt vidzna meg jeg spurte om han kunne slutte men han fortsatte

harry pottet og dødstalismanene del 2 handler om harry pottet sin fortsettelse på reisen sin. jeg leste ikke ferdig den siste boka fordi jeg synes den var kjedelig, men er sjempeglad i filmene så derfor så jeg denne.

filmen begynner med at harry potter går rundt i skogen, han er på tur med vennene sine fordi de letet etter skatter, jeg synes dette er litt teit fordi det er litt rip off av pirates of the carribean hvor de også leter etter skatter.

i begynnelsen av filmen får vi se harry og vennene, de snakker med hverandre om hvordan de skal slå den onde mannen som vi ikke kan si navnet på Spoiler:Spoiler:det er voldenmort denne mannen er slem fordi han prøvde å drepe harry når harry var en liten baby. jeg synes folk som dreper babyer er slemme og burde være i fengsel.

begynnelsen av filmen var rett etter den første delen. den første delen var ganske treg og derfor visste jeg at del zwei ville bli tusen ganger bedre. begynnelsen av filmen var ganske så bra egentlig.

filmen startet altså først lit rolig og så med et brak begynner alt kaoset. eksplosjonene og dødsfallene. svinevorten er truet av Voldemort og hans slaver av dødsetere/death eaters og lærerne gjør alt for at skolen og elevene skal bli trygge.

Utover i filmen går de bedre inn i harrys fortid og forklarer han at han er egentlig en crackunge som var født av en narkoman og voldemort prøvde egentlig å redde harry fra ondskapen i skogen som tok over han i slutten av filmen fordi han røyket sokkene sine, spoiler alert btw

jeg synes skuespillerne gjorde en god jobb med det de hadde og alt i alt likte jeg filmen veldig godt. jeg lurer egentlig på hvorfor ingen i filmen bruker pistoler og eksplosjoner fordi jeg tror det hadde vært mye enklere å gjort en treseksti noscope på voldemort enn å bruke magi, men alt i alt er harry potter og dødstalismanene del 2 en episk film

caracter: 7/10

filmene er kanskje slutt, men magien vil alltid finne sted inne i oss fordi så god er denne serien om en gjeng med bortskjemte kidz og en gutt som mistet foreldrene sine fordi de ofret seg for hunden hanz

HQ