LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      Ukas brukere #6

      Skrevet av A to the H den 30 september 2013 klokken 18:39

      Denne uken har vært en lang en for meg spesielt. På mandag ble jeg annonsert som den nye moderatoren her på GR, og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Det vil jeg gjerne si takk for!

      I det siste har vi fått noen gjengangere som har utmerket seg på blogg/anmeldelsesfronten. Det er noen brukere som holder på med blogging/anmelding, mens andre brukere konsentrerer seg om forumet. Vi vil gjerne presisere at vi fortsatt leter etter mer kvalitetsblogger og anmeldelser. Det er bra at vi ser økende aktivitet, og særlig gledelig at det også er gjennomgående høy kvalitet på det meste som postes. Det som jeg mener er kanskje det beste er det økte antallet av bloggserier den siste uken. Fortsett med det.

      I en uke som har vist enkelte brukere sin fetisj for koalaer, ryddesjau på spillforumet og Off-topic subforumet, min død på Kill or Save-tråden (damn yooou!) og bursdagen til remote, har det vært et par som har skilt seg ut her på det norske forumet for europas største spillmagasin. Og her er de:

      Sonic og link:

      SoL har i det siste vært svært aktiv på forumet og har vist at han er en bruker vi definitivt trenger her inne, med kvalitetsinnlegg som er korte og konsise. Han har også vært en god initiativtaker, og laget i løpet av uken en programmeringstråd som vi synes var et initiativ som trengtes her på forumet.

      Dr. Madnar Petrovich:

      Vår alles GR-DR har denne uken begitt seg ut på Rockstars eventyr, nemlig GTA V. Han har anmeldt spillet som har blitt spådd som et av årets spill og ga spillet en knusende 8/10 på skalaen. Han har, dog, vært litt lite innom forumet denne uken, og vi håper på mer aktivitet på forumet fremover. Han har i hvert fall et knusende argument hvis han skulle få kritikk: ‘' Relax, I'm a doctor''.

      Projecthammer:

      Projecthammer har vært aktiv på bloggfronten og slapp i løpet av uken en av de eneste ålreite spill-listene her på GR og en om det store temaet rundt spillavhengighet. Vi vet kanskje ikke mye om denne karen ettersom han plutselig dukket opp igjen for drøyt en måned siden og har levert solide blogger som få andre. Hammeren har sluppet en velformulert og godt begrunnet anmeldelse også. Veldig spent på prosjektet hans angående en hammer (ehehe.). Fortsett slik!

      Cyanine:

      Etter en aktiv uke med både 3D-modellering, fortsettelsen av hennes vanvittige «gaming challenge» -bloggserie og GR-treffet i bartenes by, Trondheim, så har vi valgt å ha med Cyanine på lista vår. Hun viser at hun er mesterlig kreativ til å lage sjakkbrikker ut av sopper og har hun vist seg fra sin beste side denne uken. Ut i fra snaps fra Archana har jeg fått et inntrykk av hun liker verdens største djevelskap - nemlig sushi.

      Glorfindel:

      Alven har vært suveren på blogging og anmeldelser og har begynt på kanskje den mest spennende bloggserien som er her på GR. Hans blogging om nostalgiske øyeblikk rundt bossbattles har vært en åpenbaring på forumet. Manchester United-supporteren har kanskje et forferdelig lag han holder med, men han er faktisk saklig i motsetning til resten av supporterskaren deres.

      Ukas bruker #6: Glorfindel!

      Knusende seier for Glorfindel. Han viser at han har virkelig en penn av mithril. For andre gang på rad blir han kåret som «Ukens bruker», og det er 100 % fortjent. Fortsett slik - vi trenger brukere som deg. Han har vist at han ikke kun er smart akademisk (svart belte i idrettsvitenskap), men også en veldig sosial type. Han har vært - som i sist uke - innom nesten samtlige tråder på forumet. Gratulerer med seieren igjen!

      Topp 10 mest aktive brukere:
      Strategist [807]
      Ole-Christian [535]
      Victorfinne [329]
      The Cookiemonster [265]
      SirThomas [239]
      JoEy_Odd [217
      A to the H [213]
      Glorfindel [184]
      Archana [178]
      Sonic og link [145]

      I det siste har vi hatt en veldig stor framgang når det kommer til aktivitet. Vi har 15 som er på 100 aktivitetspoeng eller over. Dette er en slik utvikling som vi ser etter. Det er også mange som ligger over 50 aktivitetspoeng. Dette er en markant forskjell fra de andre ukene.
      _______________________________
      Tidligere blogger:
      1, 2, 3, 4, 5


      Æresveggen
      Tidligere ukas brukere:
      AndyLonn (2)
      Glorfindel (2)
      ElGamer (1)
      Sonic og Link (1)

      HQ