Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Ukas brukere #14

Ukas brukere #14

Skrevet av A to the H den 2 desember 2013 klokken 21:21

Nok en uke er over, og denne gangen har eksamen virkelig tatt tiden til moderatorene. Undertegnede har jobbet beinhardt hele helgen med jobb og skriverier i forhold til skribentstillingen min på QPR.no, og eksamen som skulle leveres i dag. Nå er vi hele gjengen utbrente og klare for ferie. Før det skal nok en gang brukerne kåres og få sin velfortjent heder.

I dag har det altså vært mye stress på bordet, så denne varianten kommer til å være litt kortere og ikke like full av hyperlinker som de tidligere utgavene i serien. Dette beklager vi på det sterkeste, men det vil bli bedre fra og med neste uke.

Denne uken har også hatt en flokk av blogger. Herre Jesus, så mange blogger som har kommet. Hele 23 brukere har brukt bloggefunksjonen denne uken. En hel del av de har også notert seg for flere blogger. Dette er en progresjon vi ikke kunne ha drømt om. Kanskje det er fordi folk er klare for å bli kvitt frustrasjonen fra skolen, og søker tilflukt her. Uansett, så liker vi utviklingen veldig.

Det er også julesesong, så for de som ikke har byttet avatar enda, så anbefaler jeg det sterkt. Jeg har, for eksempel fått meg et pent skjegg og en nydelig lue. Ja, det kler meg.

Glorfindel[insert random numbers here]:

Yearhouse har, som vanlig, produsert som en helt. Han fortjener all ros han kan få. Denne uken har han disket opp med tre raketter av noen blogger. Han har skrevet om denne generasjonen og hvordan den har hatt innflytelse. Denne delte han opp i to, den lille slepingen. Han avsluttet, så uka med, nok en, bossbattle-blogg i serien hans. Denne var like flott og vi applauderer deg, din alv. United har også prestert langt bedre i det siste, men fremdeles et grusomt lag.

Jeppzki:

Forumironikeren har virkelig slått på stortromma denne uken. Han har fridd til meg, blant annet. Jeg ble veldig sjarmert, og jeg har ikledd meg rollen som «Den nye Archana». Han har også pyntet CV'en sin med to andre blogger av variert kvalitet. Jeg kalte den ene for litt for søt. Dette tok han som en utfordring og det virker som han har skjerpet diabetesbloggingen hans. Det er jeg glad for, siden Jeppzki er best når han er bitter og ironisk.

SirOlan... pokker, jeg gjorde det igjen... ElGamer*

ElGamer melder seg på toget som vanlig. Han har holdt en veldig god aktivitet, til tross for ørten eksamener. Han skrev blant annet om det, og var den eneste i nærheten av min latterlig høye aktivitetsscore. Han klarte det ikke, og cyborgen måtte si seg tapt igjen. Jeg er virkelig uslåelig for tiden, med tre uker på rad på toppen.


Subject 17:

S17 er på lista enda en uke for sin fabelaktige bloggserie. Her skriver han om alle sin observasjoner her på GR. Vi liker denne trenden med brukere som snakker positivt om andre brukere. Det er artig og det bringer mye. Han har også vært aktiv på forumet og har dratt i land en solid score! Håper du fortsetter selv om bloggserien din er over, S17.

Predator:

Igjen fortjener denne veteranen oppmerksomhet og hyllest. Etter å ha forsvunnet i litt under en uke, har han dukket opp igjen og blåst av gåre med sine flott formuleringer. Han har skrevet om GR-brukere i litt over to uker nå og nærmer seg en konklusjon. I dag tidlig annonserte han Jeppzki som andreplassen, og dagene før var det JoEy og Glorfindel som kom opp av hatten. Fortsett flott aktivitet, Predz. #Predz4Prez

Men det kan bare være en vinner! Denne uken faller avgjørelsen pååååååå:

JEPPZKI

Den pene farmasøyten har levert klasseblogger i flere måneder, og vi følte vi måtte anerkjenne hans flotte bidrag til dette forumet. Han er kanskje rampete i blant, men han har virkelig vært et flott tilskudd etter at han kom seg på forumet. Er få som skriver så morsomme blogger som denne karen. Gratulerer!

Topp 10 mest aktive:

A to the H [318]
ElGamer [296]
Subject 17 [251]
Glorfindel [224]
Taktikkeren [175]
Venom140 [153]
Jeppzki [144]
SirThomas [136]
Khriipy [123]
Predator [120]

Æresveggen:

Glorfindel (3)
AndyLonn (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)
Tommy Kvaernerud (1)
LesMiserable (1)
Joey_Odd (1)
Khriipy (1)
Predator (1)
Subject 17 (1)
Jeppzki (1)

_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 13

Her er et pent bilde av helten min Hans Bauge

HQ