Norsk
Blog
Hva som skjer resten av 2014

Hva som skjer resten av 2014

Skrevet av albaga den 21 oktober 2014 klokken 19:10

Jeg vil først begynne med å si hei til godtfolket her inne på GR. Siden året snart er ferdig, avhengig av hvilke definisjon av "snart" du har. Det er i alle fall litt mer enn 2 måneder til. Så jeg tenkte å bare fortelle litt om hva jeg har planer om å gjøre resten av året, hovedsaklig på spillfronten og anime/manga fronten.

Spill:

Det første jeg vil nevne er Spillexpo med tanke på at det så vidt er 3 uker igjen. 7-9 November er spillmessa og det er første gang jeg skal dit i år. Jeg og to venner har allerede bestilt alt av billetter, så nå er det egentlig bare å vente. Vi skal være der på lørdag og søndag, siden ingen av oss kunne på fredagen av ulike grunner. Jeg håper jeg får truffet mange GR medlemmer, og noen vet jeg skal være der så det blir hyggelig å treffe på dem, om jeg finner de da. Også vet jeg at LevelUp fra VGTV skal være der noe som er utrolig artig, i alle fall siden jeg generelt er fan av serien de sender ut på VG.

Spill er selvfølgelig hovedprioriteten og jeg skal prøve å spille så mange nye spill jeg kan. Hva slags spill vet jeg ikke enda, men jeg får bare vente å se hva jeg tester ut når jeg først er der. Jeg tror dette kanskje er noe jeg gleder meg mest til i år, så som sagt håper jeg at en del GR medlemmer dukker opp. Det blir gøy.

Nå angående spill jeg skal ha i løpet av november og desember. Det jeg garantert skal ha er Assassin's Creed: Unity og Far Cry 4. Jeg har egentlig store forventninger til begge to med tanke på at både ACIV og Far Cry 3 var så forbanna gode. Jeg kommer mest sannsynlig til å vurdere Evil Within, Kingdom Hearts 2.5 HD remix og Dragon Age III også siden jeg ikke har spilt så mye i løpet av dette halvåret, eller hele året generelt egentlig. Det blir deilig å spille litt mer på PS4 igjen. Killzone: Shadow Fall var ikke akkurat så imponerende, for å si det sånn. Outlast var vel det beste spillet jeg spilte på PS4, et spill som jeg så vidt kom meg gjennom fordi det var så jævlig skummelt.

Har forresten også spilt litt Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Den skuffet en god på grunn av mangel på historiedelen. Heldigvis var det i alle fall en god del karakterer i spillet og filler delen var ikke så ille. Synes fremdeles den skuffet, tho.

Manga og Anime:

Den neste delen jeg ville skrive litt om er anime/manga og hva slags serier jeg har sett på i det siste. Som vanlig så følger jeg One Piece og Naruto mangaen ukentlig, sistnevnte slutter om 3 uker noe som fremdeles er litt rart for meg å forstå. Har tross alt fulgt Naruto i så mange år, så det at mangaen slutter sånn ca da Sillexpo begynner er utrolig. Kommer mest sannsynlig til å lage en egen blogg om serien når den slutter.

Uten å spoile noe vil jeg si at One Piece er mest sannsynlig etter min mening på den beste arcen så langt, og den er ikke engang ferdig.

Før jeg går videre til anime vil jeg også si at jeg har lest Berserk og vil anbefale den til alle som er interessert i en jævlig syk, blodig, og samtidig utrolig gøy historie. Også må vi ikke glemme selve bildene i bøkene som er rent kunstverk.

På anime fronten holder jeg på å se ferdig to serier. Den ene er Cowboy Bebop(jeg vet, har ikke sett den før nå) og Fate/Zero som har blitt anbefalt av dark samus nemesis i lang tid, som jeg endelig har fått tid til å se på. Soundtracket er forresten fantastisk. Også må vi ikke glemme Akame Ga Kill som er en pågående serie med så langt 16 episoder. Digger den så langt. Karakterene er hovedpunktet med serien. Så snart jeg er ferdig med disse seriene kommer jeg til å gå videre til to eller tre nye serier. Må prøve å få farten på ting igjen.

Om du er ny til anime anbefaler jeg de seriene som jeg nevnte over. Føler det kan være en ganske god start. Hunter X Hunter er også et godt eksempel om du orker å se en serie over 100 episoder da. Jeg vil i alle fall si at det er verdt det. Den har tatt en pause nå siden den er så nær mangaen. Definitivt en av de beste "lange" animeseriene der ute.

I begynnelsen ville jeg prate litt om hva som skjer med meg, utenom spill og anime. Ikke fordi det går dårlig eller noe, langt ifra, men bare for gøy. Men jeg bestemte meg å la det være fordi det ikke er det viktigste å prate om. Siden heter jo "GameReactor" så.

Kommer du til Spillexpo i år? Hva slags spill skal du kjøpe i år/gleder deg til? Til dere som er glad i anime og manga: noen nye eller pågående serier som dere ser på? Fortell! :)

Gjetter du hvor bildet ovenfor er fra? (Bare for gøy)

HQ