Norsk

Kunsten å være singel

Skrevet av bent_a den 18 juli 2019 klokken 18:39

Etter nylig å ha avsluttet et lengre forhold med det jeg lenge trodde var kvinnen i mitt liv, er det veldig befriende men også utrolig rart å kalle meg singel. Jeg kan i prinsippet gjøre hva jeg vil i en uke, for deretter ha fullt ansvar for våre felles barn, den påfølgende uken.
Nå gjør jeg riktignok ikke noe spennende, når jeg "endelig" er fri og frank.
Blir som regel gaming og tv- serier jeg bruker tiden på.

Venner og kjente har spurt meg om jeg ikke skal begynne å date litt igjen..
Jeg har prøvd å forklare dem at det er en veldig dårlig ide. Som de fleste oppegående folk vet baserer forhold og slikt på ærlighet, kanskje på felles interesser og muligens gjensidig respekt for hverandre. Med andre ord, man må lyve mye, jatte med samt nikke og smile på de riktige tidspunktene. Senere baller det på seg da man må møte date`ens venner og famile. Man må gå rundt å smile og være høflig til enhver tid. Hvis ikke kan man bare glemme kvalitetstid sener på kvelden.

Apropos kvalitetstid Jeg har lenge nøyd meg med et fast håndtrykk og en varm klem, men tydeligvis har sex- vanene til dagens damer endret seg den senere tid. Nå skal damene ha multi-orgasmer, det skal rimmes og squrirtes og jeg vet ikke hva. Det snakkes om milfer, gang-bangs og masse annet(jeg vet nesten ikke hva noe av dette er, så det skal googles i kveld eller inn i de sene nattetimer). I gamle dager var det tilstrekkelig med en "sjappis" bak sofaen for å lette på trykket, før man tok en tur på kinoen.. Stemningen blir jo litt ødelagt når dama tar med seg selfiestang, for å dokumentere at hun ikke lever et kjedelig liv.

Nei, jeg har funnet ut at siden damene er så innmari pågående siden det står "singel" på facebook- profilen, er nok eneste muligheten å lage en falsk kvinnelig bruker. Da kan man endre status til " i forhold". Senere er det bare til å finne noen gamle bilder som man kan Photoshope, slik at jeg og denne fiktive personen lever et rikt og innholdsrikt liv sammen.

HQ

11.11.13 Del 3

Skrevet av bent_a den 13 november 2013 klokken 12:58

Endelig var det min tur til å bidra. Navlesnoren skulle kuttes. Jeg fikk utdelt en blank saks av det svært sløve slaget. Etter 4-5 forsøk var snoren endelig delt, dermed slapp jeg heldigvis å benytte meg av plan b(som bestod av å gange av navlestrengen med tennene mine).

Siden barnet har tilbringet lang tid i fostervnn, var naturligvis huden blå/grå og litt Gollum- aktig. Sveisen til babyen var ikke ulik sønnen til politimester Wiggums frisyre (the Simpsons). Øynene hadde også noen likhetstrekk til tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik. Likevel tørr jeg påstå at det var verdens vakreste baby som var unnfanget, og som jeg nå satt å holdt i fanget mitt.

Noen timer etter fødselen ble vi geleidet til sykehusets hotell, hvor vi skulle tilbringe de neste dagene. Jeg oppdaget noe lykkelig at rommet var utrustet med en tv. Det var også minibar på plass, men til min store forskrekkelse viste det seg dessverre å være tomt.

Babyen virket noe utilpass for øyeblikket. Hun laget rare grimaser samt at det kom noen underlige lyder i bleievdelingen. Det var klart for det første bleiskiftet. Synet som møtte oss, var ikke vakkert. En klissete lakrismasse som heldigvis ikke luktet like ille som man først ville trodd, lå klar til oss. Avføringen ble vasket vekk og ny bleie satt på. Idet de siste plagene var kledd på, gjentok hele prosessen seg.

Menn har som kjent ikke masse næringsrik melk lagret i brystene sine, dermed ble det raskt bestemt at det var samboeren min som skulle ha ansvaret for mating fremover. Dermed kunne jeg med god samvittighet sette meg godt til rette, å spille på Vita'en som jeg heldigvis hadde husket å ta med meg. Jeg tok naturligvis på meg et headsett for å ikke forstyrre mor og barn unødig under ammingen.

Senere fortalte samboeren min, til tross for spedbarn ikke er utrustet med skarpe tenner, likevel klarer å få ømme brystvorter til å begynne å blø. Jeg hadde egentlig tenkt å poste et bevis på dette i form av et bilde, men siden Gamerector sitt reglement er litt strengt på akkurat dette området, fant jeg ut at det var like greit å la være.

HQ

11.11.13 del 2

Skrevet av bent_a den 12 november 2013 klokken 22:57

Ettersom alt det obligatoriske var gjennomført, ble vi henvist til et (celle) rom hvor selve fødselen skulle gjennomføres. Siden det bare var en seng i dette sparsommelig møblerte rommet ble jeg henvist til en mindre behagelig stol med defekt vippefunksjon.

Samboeren min fikk stadig rier som etterhvert økte i styrke. Hvis man er litt usikker på hva en rie er, kan det lett sammenlignes med kraftig kabelpress. Bare se for deg at du må drite noe helt forjævlig. Eneste ulempen er at det ikke er noe toalett i nærheten. Dermed er eneste mulighet å ri av stormen. 5 minutter senere er det på ann igjen, bare mye sterkere... Og slik fortsetter det gjerne i timesvis.

Jeg tok meg en tur på dass, siden jeg hadde drukket en god del kaffe. Jeg er ikke spesielt kresen når jeg urinerer, men dette var triste greier. Dassen var regelrett nedpisset. Store mengder kjønnshår ble også observert. Ekkelt. Bare på trass bestemte jeg meg for å late vannet i vasken. Det oppfordrer jeg dere også til å gjøre, viss dere besøker en plass hvor toalettfasilitetene ikke er på topp.

Etter toalettbesøket var unnagjort, mat og snacks fortært og kapitler lest, hadde faktisk timene flydd av sted. Vi var inne i siste fase av fødselen. Det var på tide å presse, mens riene var på topp. Hodet til babyen kom omsider til syne. Det sies at det ikke finnes dumme spørsmål, bare dumme svar. Men jordmora spurte meg faktisk om jeg ville ta på hodet til babyen, mens det ennå befant seg inni mora. Jeg takket høfflig nei(senere fikk jeg også sjansen til å studere morkaka på nært hold. Også da takket jeg nei).

Etter serdeles sterke verbale utbrudd, masse blod og tårer samt beskjedene pressventpressventpressven osv hadde plutselig samboeren min et lite spedbarn trygt plassert på brystet. Innbyggertallet hadde steget med 1, så sant det ikke hadde omkommet noen i mellomtiden.

Fortsettelse følger.
Ps; mindre blod og svette i neste del, mer spedbarnsavføring og blottede brystvorter.

11.11.13

Skrevet av bent_a den 12 november 2013 klokken 17:58

"Jeg begynner å bli skikkelig våt i trusa", utbrøt samboeren min. Dermed kunne man trygt slå fast at vannet var gått, og at fødselen var i gang.
Foranledningen til det hele skjedde 9mnd tilbake i tid. Uten å gå for mye inn på detaljer, ble det utvekslet noen saltholdige kropsvæsker i sengehalmen i det som mange kaller for "the good old, in and out. Pga disse hendelsene endte det opp med jeg med min kvalitetsæd kjørte kvinnen i mitt liv på tjukken.

Nå tilbake til timene før selve fødselen. Siden jeg var litt sulten, spurte jeg om jeg rakk å bestille en pizza før vi tok turen til sykehuset. Ettersom samboeren min stønnet litt høyt, og snakket noe utydelig var det vanskelig å forstå av hun faktisk sa. Etter jeg hadde repetert spørsmålet et par ganger, fikk jeg mine bange anelser bekreftet. Jeg måtte nok reise inn på tom mage. Heldigvis rakk jeg en kjapp dusj samt å lagre mine siste timer med progresjon i Metal Gear Solid 4, mens frøkna mi pakket viktige fødselrelaterte saker i en sportsbag.

Litt senere når vi hadde ankommet sykehuset ble det utført noen rutinemessige saker. Deriblant sjekking av hjerterytme utlevering av urinprøve samt utfylling av diverse skjemaer.
Etterpå ble endetarmen til samboeren min fylt med væske for å rense tykktarmen for avføring. Dette er som kjent med for å hindre unødig søl under fødselen. Mens dette pågikk, valgte jeg å høre på litt musikk.

Fortsettelse følger..
Ps. Neste blogg kan inneholde spor av blod, svette og sterke verbale angrep mot enkeltpersoner.

Problem solved...

Problem solved...

Skrevet av bent_a den 5 juni 2013 klokken 16:57

Sliter du med ømme og verkende håndleddsmerter etter timer med en aktivitet som i mange øyner blir sett på som tabu. Synes du at det er vanskelig å slutte? Fortvil ikke. Redningen har kommet. Og det beste av alt, den er billig, enkel i bruk og veldig billig.. Jeg snakker naturligvis om den nye peniskre.... Neida.

Jeg prøver igjen; Jeg snakker naturligvis om Controller Grip til Playstation Vita.
En liten hendig plastikk-sak som forvandler konsollen fra en uhåndterlig verkebyll til den utsøkte spillmaskinen den faktisk er. Med et par enkle grep er den forvandlet til en kontroll som er mer behagelig enn vanlig Ps kontroll. Ikke siden hjulet ble oppfunnet , har verden sett noe større underverk. Kanskje en liten overdrivelse, men det er ikke langt fra sannheten.

Playstation Vita er som kjent utrustet med et trykkfølsomt område som dekker store deler av baksiden på konsollen. Problemet er at det nesten er umulig å spille, uten å la vær å komme borti baksiden når man ikke skal. Dermed blir løsningen å deaktivere baksiden for å ungå fadeser.
Tipp hva som hjelper? Jepp, helt riktig; Controller Grip. Har du 60 - 70 kroner å avse, er det ikke noe vits i å nøle. http://biit.no/Controller-Grip-Playstation-Vita/dp/B006LM2Y5A

Nå er riktignok ikke alt fryd og gammen. Det går nemlig ikke ann å spille samtidig som man lader når Controller grip`en brukes. Da må man nødvendigvis lide seg gjennom en smerterik og irriterende spill-økt. Men det er egentlig bare flisespikkeri.