Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Kunsten å være singel

Skrevet av bent_a den 18 juli 2019 klokken 18:39

Etter nylig å ha avsluttet et lengre forhold med det jeg lenge trodde var kvinnen i mitt liv, er det veldig befriende men også utrolig rart å kalle meg singel. Jeg kan i prinsippet gjøre hva jeg vil i en uke, for deretter ha fullt ansvar for våre felles barn, den påfølgende uken.
Nå gjør jeg riktignok ikke noe spennende, når jeg "endelig" er fri og frank.
Blir som regel gaming og tv- serier jeg bruker tiden på.

Venner og kjente har spurt meg om jeg ikke skal begynne å date litt igjen..
Jeg har prøvd å forklare dem at det er en veldig dårlig ide. Som de fleste oppegående folk vet baserer forhold og slikt på ærlighet, kanskje på felles interesser og muligens gjensidig respekt for hverandre. Med andre ord, man må lyve mye, jatte med samt nikke og smile på de riktige tidspunktene. Senere baller det på seg da man må møte date`ens venner og famile. Man må gå rundt å smile og være høflig til enhver tid. Hvis ikke kan man bare glemme kvalitetstid sener på kvelden.

Apropos kvalitetstid Jeg har lenge nøyd meg med et fast håndtrykk og en varm klem, men tydeligvis har sex- vanene til dagens damer endret seg den senere tid. Nå skal damene ha multi-orgasmer, det skal rimmes og squrirtes og jeg vet ikke hva. Det snakkes om milfer, gang-bangs og masse annet(jeg vet nesten ikke hva noe av dette er, så det skal googles i kveld eller inn i de sene nattetimer). I gamle dager var det tilstrekkelig med en "sjappis" bak sofaen for å lette på trykket, før man tok en tur på kinoen.. Stemningen blir jo litt ødelagt når dama tar med seg selfiestang, for å dokumentere at hun ikke lever et kjedelig liv.

Nei, jeg har funnet ut at siden damene er så innmari pågående siden det står "singel" på facebook- profilen, er nok eneste muligheten å lage en falsk kvinnelig bruker. Da kan man endre status til " i forhold". Senere er det bare til å finne noen gamle bilder som man kan Photoshope, slik at jeg og denne fiktive personen lever et rikt og innholdsrikt liv sammen.

HQ