Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Problem solved...

Problem solved...

Skrevet av bent_a den 5 juni 2013 klokken 16:57

Sliter du med ømme og verkende håndleddsmerter etter timer med en aktivitet som i mange øyner blir sett på som tabu. Synes du at det er vanskelig å slutte? Fortvil ikke. Redningen har kommet. Og det beste av alt, den er billig, enkel i bruk og veldig billig.. Jeg snakker naturligvis om den nye peniskre.... Neida.

Jeg prøver igjen; Jeg snakker naturligvis om Controller Grip til Playstation Vita.
En liten hendig plastikk-sak som forvandler konsollen fra en uhåndterlig verkebyll til den utsøkte spillmaskinen den faktisk er. Med et par enkle grep er den forvandlet til en kontroll som er mer behagelig enn vanlig Ps kontroll. Ikke siden hjulet ble oppfunnet , har verden sett noe større underverk. Kanskje en liten overdrivelse, men det er ikke langt fra sannheten.

Playstation Vita er som kjent utrustet med et trykkfølsomt område som dekker store deler av baksiden på konsollen. Problemet er at det nesten er umulig å spille, uten å la vær å komme borti baksiden når man ikke skal. Dermed blir løsningen å deaktivere baksiden for å ungå fadeser.
Tipp hva som hjelper? Jepp, helt riktig; Controller Grip. Har du 60 - 70 kroner å avse, er det ikke noe vits i å nøle. http://biit.no/Controller-Grip-Playstation-Vita/dp/B006LM2Y5A

Nå er riktignok ikke alt fryd og gammen. Det går nemlig ikke ann å spille samtidig som man lader når Controller grip`en brukes. Da må man nødvendigvis lide seg gjennom en smerterik og irriterende spill-økt. Men det er egentlig bare flisespikkeri.

HQ