Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

11.11.13

Skrevet av bent_a den 12 november 2013 klokken 17:58

"Jeg begynner å bli skikkelig våt i trusa", utbrøt samboeren min. Dermed kunne man trygt slå fast at vannet var gått, og at fødselen var i gang.
Foranledningen til det hele skjedde 9mnd tilbake i tid. Uten å gå for mye inn på detaljer, ble det utvekslet noen saltholdige kropsvæsker i sengehalmen i det som mange kaller for "the good old, in and out. Pga disse hendelsene endte det opp med jeg med min kvalitetsæd kjørte kvinnen i mitt liv på tjukken.

Nå tilbake til timene før selve fødselen. Siden jeg var litt sulten, spurte jeg om jeg rakk å bestille en pizza før vi tok turen til sykehuset. Ettersom samboeren min stønnet litt høyt, og snakket noe utydelig var det vanskelig å forstå av hun faktisk sa. Etter jeg hadde repetert spørsmålet et par ganger, fikk jeg mine bange anelser bekreftet. Jeg måtte nok reise inn på tom mage. Heldigvis rakk jeg en kjapp dusj samt å lagre mine siste timer med progresjon i Metal Gear Solid 4, mens frøkna mi pakket viktige fødselrelaterte saker i en sportsbag.

Litt senere når vi hadde ankommet sykehuset ble det utført noen rutinemessige saker. Deriblant sjekking av hjerterytme utlevering av urinprøve samt utfylling av diverse skjemaer.
Etterpå ble endetarmen til samboeren min fylt med væske for å rense tykktarmen for avføring. Dette er som kjent med for å hindre unødig søl under fødselen. Mens dette pågikk, valgte jeg å høre på litt musikk.

Fortsettelse følger..
Ps. Neste blogg kan inneholde spor av blod, svette og sterke verbale angrep mot enkeltpersoner.

HQ