Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

11.11.13 Del 3

Skrevet av bent_a den 13 november 2013 klokken 12:58

Endelig var det min tur til å bidra. Navlesnoren skulle kuttes. Jeg fikk utdelt en blank saks av det svært sløve slaget. Etter 4-5 forsøk var snoren endelig delt, dermed slapp jeg heldigvis å benytte meg av plan b(som bestod av å gange av navlestrengen med tennene mine).

Siden barnet har tilbringet lang tid i fostervnn, var naturligvis huden blå/grå og litt Gollum- aktig. Sveisen til babyen var ikke ulik sønnen til politimester Wiggums frisyre (the Simpsons). Øynene hadde også noen likhetstrekk til tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik. Likevel tørr jeg påstå at det var verdens vakreste baby som var unnfanget, og som jeg nå satt å holdt i fanget mitt.

Noen timer etter fødselen ble vi geleidet til sykehusets hotell, hvor vi skulle tilbringe de neste dagene. Jeg oppdaget noe lykkelig at rommet var utrustet med en tv. Det var også minibar på plass, men til min store forskrekkelse viste det seg dessverre å være tomt.

Babyen virket noe utilpass for øyeblikket. Hun laget rare grimaser samt at det kom noen underlige lyder i bleievdelingen. Det var klart for det første bleiskiftet. Synet som møtte oss, var ikke vakkert. En klissete lakrismasse som heldigvis ikke luktet like ille som man først ville trodd, lå klar til oss. Avføringen ble vasket vekk og ny bleie satt på. Idet de siste plagene var kledd på, gjentok hele prosessen seg.

Menn har som kjent ikke masse næringsrik melk lagret i brystene sine, dermed ble det raskt bestemt at det var samboeren min som skulle ha ansvaret for mating fremover. Dermed kunne jeg med god samvittighet sette meg godt til rette, å spille på Vita'en som jeg heldigvis hadde husket å ta med meg. Jeg tok naturligvis på meg et headsett for å ikke forstyrre mor og barn unødig under ammingen.

Senere fortalte samboeren min, til tross for spedbarn ikke er utrustet med skarpe tenner, likevel klarer å få ømme brystvorter til å begynne å blø. Jeg hadde egentlig tenkt å poste et bevis på dette i form av et bilde, men siden Gamerector sitt reglement er litt strengt på akkurat dette området, fant jeg ut at det var like greit å la være.

HQ