Norsk
Blog
Jippi, nytt Titanfall og Crysis!

Jippi, nytt Titanfall og Crysis!

Skrevet av Bernt Erik den 18 august 2014 klokken 15:24

Titanfall er et spill jeg likte svært godt og spesielt mulighetene til å kunne hoppe himmelhøyt og komme meg opp på tak og vegger var befriende. Spillet fanget meg med sine herlige våpen, forholdsvis frie landskap og muligheten til å kunne spille co-op med eller mot hverandre. Titanfall var er friskt pust fra gjengen som blant annet ga oss de herlige Call of Duty: Modern Warfare-spillene. En annen spillserie som har satt sine dype spor i mitt gamerhjerte er Crysis fra Crytek. Spillbarheten i denne spillserien var noe som jeg ble utrolig glad i og spesielt de mange mulighetene som fantes med den spesielle Nano-drakten. Den ga meg superkrefter, gjøre meg usynlig samt sørge for at jeg kunne hoppe himmelhøyt om jeg ville det. Begge disse spillseriene har betydd mye for meg opp igjennom årene som gamer.

ser snart et nytt spill dagens lys, et spill som tilhører en meget populær spillserie, nemlig Call of Duty. Jeg har sett alt av skjermbilder, filmklipp og lest side opp og side ned om det kommende Call of Duty: Advanced Warfare. Hva får meg så interessert i nettopp dette spillet? Jo, for det første har soldatene i spillet spesielle drakter som nettopp gir deg unike muligheter som det å kunne hoppe høyt, å være supersterk, lynkjapp og sist men ikke minst bli usynlig. Man skulle nesten tro at Sledgehammer har brukt lupe for å finkjemme Crysis og Titanfall for å bruke noe i sitt Call of Duty: Advanced Warfare.

Uansett, selv om utvikler Sledgehammer er en hermegås, så gleder jeg meg utrolig mye dette spillet kommer ut. Med Kevin Spacey på laget, fet grafikk, massevis med action og en helt spesiell drakt som gir deg superkrefter, så kan ikke dette bli annet enn knakende godt.

Her er i alle fall et filmklipp om presenterer flerspillerdelen i Call of Duty: Advanced Warfare.

Gleder du deg til spillet? Hva synes du om hermingen av Sledgehammer i forhold til Titanfall og Crysis?

HQ