Norsk
Blog
Bergen til Aalborg med Euro Truck Simulator 2: Scandinavia

Bergen til Aalborg med Euro Truck Simulator 2: Scandinavia

Skrevet av Bernt Erik den 1 juni 2015 klokken 10:04

Som noen av dere har fått med dere, så har jeg lagd min gamerkanal på Youtube. Som navn på kanalen har jeg valgt å kalle den for "Gammerns gamerkanal". Selv om jeg selv føler meg "gammel (men ung til sinns), så er det mange som synes det motsatte.

Jeg har siden tiden med Game & Watch-spillene alltid vært fan av spilling og hvor min første konsoll var Commodore 64. En konsoll jeg forgudet og gjør vel det den dag i dag.

Etter å ha fått mange spørsmål om at hvorfor ikke jeg lagde meg en Youtube-kanal, så gjorde jeg nettopp det og et av klippene som er lagt opp der er hvor jeg spiller Euro Truck Simulator 2: Scandinavia. Mange vil nok si at dette spillet ser utrolig kjedelig ut, men jeg liker det og har allerede mange timer med denne tilleggspakken som nå inneholder byer i Skandinavia, deriblant Bergen. Dagens tur går fra Bergen til danske Aalborg.

BERGEN TIL AALBORG MED EURO TRUCK SIMULATOR 2: SCANDINAVIA

Håper dere liker dette og at dere abonnerer på kanalen min. Så skal jeg i tiden fremover legge opp litt av hvert fra forskjellige spill som jeg spiller for tiden.

Hva synes du forresten om kanalen min?

HQ