Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Betatest av Might & Magic: Heroes VII - Lovende spill på gang!

Betatest av Might & Magic: Heroes VII - Lovende spill på gang!

Skrevet av Bernt Erik den 30 august 2015 klokken 14:36

Jeg har alltid vært fan av Might & Magic-serien eller Heroes of Might & Magic som den også har blitt kalt. Jeg digger turn-by-turn spill og hvor man må være veldig taktisk om man skal klare spillet. Da jeg på mail fikk en betanøkkel fra Ubisoft på det kommende Might & Magic: Heroes VII ble jeg jublende glad. Jeg har fulgt med på spillet og gledet meg til det skulle lanseres. Nå får jeg altså en smakebit på hva jeg har i vente og etter litt spilling, er jeg i syvende himmelriket. Dette lover utrolig godt.

Nedenfor har jeg lagt opp en video fra mine første minutter med Might & Magic: Heroes VII og jeg håper du liker det. Spillet skal etter planen lanseres til PC den 29. september.

Betatest av Might & Magic: Heroes VII

Er du fan av slike spill og hva synes du om det du hittil har sett i klippet?

HQ