Norsk
Blog
VELKOMMEN TIL BYEN MIN!

VELKOMMEN TIL BYEN MIN!

Skrevet av Bernt Erik den 24 februar 2019 klokken 14:27

Er det et spill jeg virkelig liker godt så er det Cities Skylines fra den finske utvikleren Colossal Orders. De har med sitt spill gjort Maxis sin SimCity-serie til skamme. Okei da, SimCity 4 er et godt spill og som spilles av mange den dag i dag. Cities Skylines er alt hva SimCity 2013 ikke hadde nemlig variasjonen, muligheten, dybden og sist men ikke minst størrelsen. Du kan bygge en skikkelig metropol om du vil og det er nettopp dette som gjør at jeg sitter klistret til dette spillet.

Jeg har over 700 timer med spillet og har bygd den ene byen etter den andre, men aldri har jeg egentlig gjennomført en by og det tenkte jeg at jeg for en gangs skyld skulle prøve på nå. Det vil si i tiden fremover vil jeg presentere bilder fra denne byen som jeg har kalt foreløpig har kalt for Forza og for de av dere som digger bilspillserien fra Turn 10 og Microsoft som er kartet hentet fra nettopp spillet.

Så her er en bunke med skjermbilder fra byen min og håper du liker det du ser. Hvilke typer spill liker du best? Spiller du Cities Skylines eller er det andre spill i denne sjangeren du liker best?

HQ