Norsk

Er det mulig?!!

Skrevet av BlueDaf den 27 september 2009 klokken 11:13

Hei igjen, hadde vel egentlig slutta med blogging for en stund, men her om dagen skjedde noe som jeg bare må dele med dere. Jeg spillte firefight i Halo 3: ODST (Dere trenger ikke å ha prøvd spillet for å skjønne bloggen) over nett sammen med Aetherspite. Dette er den største nyheten i ODST, veldig moro i lang tid spessielt med flere. Akkurat det halo trengte for å bli komplett. Poenget med firefight er å holde ut lengst, få flest mulig poeng og selvfølgelig å ha det gøy.

I vårt tilfelle, mest det siste. Men etter en halvtime så vi at vi kunne nå 200 000 poeng og få achievement. En time senere var vi veldig nære, men hadde ikke så mange liv igjen. Til slutt røk det siste livet og neste gang døden inntraff ville vi ikke respawne.

Vi måtte satse defansivt. Haken var chiefen, et digert beist med gravity hammer. Han kom mot meg og jeg måtte stikke av. Dessverre er en chief raskere enn en ODST. Han kom løpende mot meg, løp i sikksakk for å ta minst mulig skade, og jeg visste jeg var sjanseløs. Jeg klarte faktisk å holde ut i 30 sekunder, mye lengre enn ventet, men tilslutt fikk han et knusende slag og jeg var død. Aetherspite var vårt siste håp. Og han gjore det bra. Jeg fulgte nervøst med, for brutene kastet villt mye nades. Men han klarte faktisk å ta alle. Det var en fiende igjen, og scoren viste 199 990!!! Jeg visste at chiefen var den siste fienden og kjente hjerte hamre. Men chiefen kom aldri. En eller annen glitch gjorde at han ikke fantes på mapen. Derimot var det fortsatt to wraither(covenants versjon av en tank, veldig vanselig å ta i åpent landsskap). Aetherspite gjorde et tappert forsøk, men døde dessverre.

Så vi endte opp med 199 990 poeng. Etter 2 timers spilling manglet vi 10 poeng!! 10 POENG!!!

HQ

Burde Xbox LIVE koste penger?

Skrevet av BlueDaf den 14 juni 2009 klokken 19:46

Xbox Live er xbox 360 sin internetttjeneste(3 t-er!?) som dessverre koster penger om du skal ha fullt utbytte av den. Man kan spille over nettet, chatte, laste ned filmer, musikk, spill osv.+ at det snart kommer en dritbra update. Ikke noe fansy greier, bare det viktigste og beste. Alt fungerer perfekt og det er det beste internettet på konsoll(ikke gidd fanboys, det er udiskutabelt).

Men burde det koste penger? Personlig synes jeg det er verdt det med tanke på hvor mye underholdning man får for det. Det koster omtrent det samme som et nytt spill, men til gjengjeld øker det holbarheten enormt på de du allerede har. Spiller man 1,5 time hver dag blir det ca. 1 krone timen og det er ikke spesielt mye.

PS3 og wii sitt internett koster ikke penger og det er en grunn til at LIVE ikke burde gjøre det. Plutselig blir ikke 360 så mye billigere hvis man skal ha internett, og må kjøpe live og trådløs dings. Microsoft tjener uansett fett så jeg synes de kunne latt live være gratis. I skrivende stund har jeg bare sølvmedlemsskap, og jeg sitter og irriterer meg over det.

Så jeg mener at selv om det er verdt pengene burde Xbox LIVE vært gratis. Hva mener du?

HQ

Æhh! Hoggorm! Vent litt den, er av gummi

Skrevet av BlueDaf den 11 juni 2009 klokken 19:56

I går når jeg var hos bestemor klarte jeg å sparke ballen til hææææællllveeeteeee over taket på huset og ut i bushen. Den kostet 200 kr var ny for noen dager siden, så jeg måtte mot min vilje gå og lete etter den sammen med fetteren min. jeg fryktet det verste, nemlig en hoggorm. Bakhagen til bestemor er enorm, og sjansen for å finne en ball er langt mindre enn sjansen for å finne hoggorm. Oddsen var i mot meg.

Det begynte med at jeg gikk rett inn i en tornebusk, og rett etterpå skle ned en bakke. Det var busker overalt og ballen kunne være hvor som helst. Helt på måfå kastet fetteren min en stein og sa at der den landet var ballen. Vi begynte å gå mot stedet. På halvveien fant jeg en benk midt i denne jungelen av planter. Endelig et sted å føle seg trygg.

Jeg gikk straks bort til benken, og min verste frykt går i oppfyllelse. På benken, 1 m unna meg, ligger det en slange/hoggorm. Jeg skvetter til, mer enn jeg noen gang har gjort. Den kunne lett biti meg. Etter 10 sekunder har den fortsatt ikke rørt seg. Jeg ser litt nærmere og oppdager at det er en lekegummislange. Hva faen? Hvem i helvete legger en lekeslange i bushen? Merkelig. Men jeg var i hvertfall reddet.

5 min. senere fant vi ballen, rett ved siden av der vi kasta steinen. Jeg kom meg ut fra helvete i livet. Men bare nesten. Jeg burde vært død; av hjerteinfarkt!

Mye søppel på TV, hjelp meg!

Skrevet av BlueDaf den 7 juni 2009 klokken 13:27

Denne uka har jeg ikke(du hadde rett petrol) spillt noe, og dermed har det blitt litt TV-titting. Vanligvis ser jeg nesten ikke på TV i det hele tatt, jeg synes nemlig spilling er morsommere og mindre hjernedødt. Men det er ikke poenget i denne bloggen uansett.

Det jeg skal skrive om er hvor mye søppel det er på TV. Fy fader så mye tull det er. Jeg satt og switcha kanaler i en time i dag, uten å finne en ting som var bra. Jeg er ikke typen som sitter og ser på såpeserier som frustrerte fruer og home and away. Problemet er at de er det mange av, fordi andre tydeligvis liker dem.

Jeg har mange eksempler på dårlige serier. Miami ink er noe forbanna tull, sitte og se på folk som får tatovering mens de skryter av seg selv. Ice road road trucker handler om noen folk som ofrer livet ved å kjøre over et islagt vann. På disney channel har man dårlig dubba såpeserier som ødelegger unger fordi fokuset er på å være pen, rik og perfekt. Også har vi paradise hotell som er en bleik mellomting av porno og reality. Jeg så på det i en time uten at det skjedde en dritt! Og sånn bare fortsetter det i det uendelige. Hjernen min smelter til grøt!

Noen som kan hjelpe meg med å finne noe bra på TV?

Hvorfor være misfornøyd med microsoft?

Skrevet av BlueDaf den 6 juni 2009 klokken 17:38

Takket være microsoft har vi hundreogørten(overdrevet) pc-er å velge mellom og konsollen xbox 360. De var først ute med å gi alle en muligheten til internett på både pc og konsoll. De gjør en god jobb spør du meg, og er dessuten en av verdens rikeste selskaper. Så derfor må jeg bare lure: Hvorfor i huleste er så mange misfornøyd med microsoft da?

PC-en jeg sitter og skriver på er av microsoft. Og jeg er storfornøyd med den. Ja, vista er kanskje litt for vanskelig for en data-noob som meg, men jeg får til det meste jeg ønsker. Snur jeg meg ser jeg rett på min xbox 360 som også er av microsoft. Og den er jeg også veldig fornøyd med. Det er en fantastisk konsoll, med stort spillutvalg, digge kontroller, dritbra internett, fantastisk grafikk osv.

Mange sier microsoft suger penger av folk, men det er jeg bare halvveis enig i. Live koster desverre penger, 500 kr i året, men det er ikke så mye egentlig. Hvis man spiller 1 time hver dag tilsvarer det i overkant av ei krone per time. Det er også en egen valuta, Microsoft points, som sikrer at jeg søler bort penger her og der. Utenom betaler jeg ikke microsoft noe.

I omtrent alle hjem finner man noe av microsoft. Jeg ser rett og slett ikke problemet. Hvorfor være sur på microsoft?