Norsk

#Hva/Hvis/Dersom Del 1 - En verden uten spill

Ukens tema og oppsummering.

Jeg har alltid på en måte syntes synd på folk som ikke spiller videospill. Hva er det de gjør på om dagene liksom? Å henge med venner uten noe som helst å gjøre? Bare sitte der? Jeg og mine venner har selvfølgelig snakka en del sammen, vi trenger ikke alltid å spille noe for å henge sammen, men jeg synes fortsatt det er vanskelig å se for meg et liv uten videospill. De funker bare så bra som bakteppe for å bare snakke om random ting, snakke om selve spillet, og alt imellom. Og så kan du selvfølgelig bare spille spillet, uten å snakke om noe spesielt. Har ikke hatt det så gøy på lenge som da jeg spilte Diablo III lokal co-op sammen med mine tre bestevenner forrige helg.

Jeg har flere interesser enn bare spill, men det er vel få som omgir meg på samme måte som spill. Jeg lager ikke mat 24/7 (enda i hvert fall), jeg ser ikke filmer hele tida, jeg leser ikke hele tida, jeg skriver ikke historier hele tida, jeg spiller ikke D&D hele tida... Eller, shit. Jeg vil ikke snakke ned viktigheten til de andre interessene mine, jeg ville virkelig ikke vært foruten noen av dem, spesielt ikke min lidenskap for mat og matlaging, men jeg føler ikke det er noe som kan bli bytta ut/tatt bort på samme måte som spill. Så derfor har jeg bare gått for scenarioet med hvordan livet mitt ville sett ut uten spill.

Spill er en så viktig del av livet mitt at det er veldig vanskelig å se for meg et liv uten. Det hadde nok vært mye kjedeligere, det er sikkert. Det er ikke sikkert at cheezdoodle96 hadde eksistert engang. Jeg hadde kanskje sett flere filmer. Satt på en film i stedet for å starte et spill. Spill har også vært utrolig viktig for meg de siste åra, og hjalp meg virkelig igjennom en vanskelig periode, som jeg kommer til å skrive mer om i del 2. Speaking of which:

Som seg hør og bør så endte jeg sjølvsagt opp med å skrive en mildt sagt lang blogg, så jeg har altså valgt å dele bloggen i to. Del 2 finner du her.

HQ