Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ny på Xbox/Hjelp meg

Okei, hadde egentlig skrevet en lang post, men Gamereactor var så hyggelige å slettet den når jeg trykket Post ved å logge meg ut, så jeg gjør dette litt kortere.

Jeg kjøpte meg Xbox one S All-digital editon nylig, mest kun for å få spilt Ssx 3, problemet er bare at jeg ikke får kjøpt det, hverken på konsolen eller på nettsiden, jeg får bare opp feilmelding når jeg legger inn betalings infoen min. Jeg har saumfart google og prøvd å kontakte support, men det viser seg umulig. Noen som vet hva jeg kan gjøre? Mitt inntrykk av xbox er per nå ganske negativt etter mye krangling bare for å få lagd en bruker med det navnet jeg ville ha i stedet for en et randome navn og nå får jeg ikke kjøpt spillet jeg vil ha. Spillet ligger jo i butikken dems. Mulig jeg er gammel, dum eller bare alt for vandt med Playstation, men finner Xbox og microsoft veldig lite brukervennlige. For utenom hvor responsiv butikken dems på Xbox er, mye bedre enn PS store!

Så er det noen vet hva jeg kan gjøre, hvordan jeg kan få skaffet meg ssx3 på xbox one, eller så ser jeg meg nødt til returenere hele maskina.

HQ
Unsraw og Marilyn Manson

Unsraw og Marilyn Manson

Nå for tiden har jeg to favoritt band som jeg ikke klarer meg uten, det første er UnsraW og det andre er Marilyn Manson.
UnsraW er for min del rett og slett kremen av J-rock, det finnes ikke noe bedre av japansk rock enn det bandet. Blir skikkelig glad av høre på musikken dems, selv om jeg ikke anner hva de synger om. Bandet ble formet av vokalist Yuuki og trommis Shou etter at deres forige band CoЯe The Child ble oppløst og Yuuki som skrev sangene til CTC fornyet dem i UnsraW. Gitaristene er Rai og Tetsu og Jun spiller bass. Jun måtte trekke seg fra bandet på grunn av en håndskade, men de dro fortsatt til Europa og spilte, de var i Stockholm den 5 feb som jeg skulle på, men fant ingen som kunne bli med så jeg droppa det:(. 27 feb kommer Rai til å forlate bandet av ukjente grunner(F***), så håper håper bare ikke hele UnsraW går til helvete (Da skal jeg dra ned dit og sleppe dum ut igjen) sånn som CTC. Bare å søke dem opp på Spoty eller Youtube vis du vil høre hva de lager.

Marilyn Manson er fyren man kun kan elske eller hate, jeg synes han bare er helt genial. Han lager ikke bare sykt bra musikk, men eier en genial stil og mannen kan å snakke for seg (bare søk opp intervju med han så skjønner du). Han var også mannen som fikk skylden for Columbine massakren, noe som alle egentlig skjønner er BULLS***T. Verken jeg eller noen jeg kjenner har noen gang har blitt aggressive av musikken hans, og musikken hans handler ikke om vold og sånt, men om å komme gjennom problemer og hvordan media og staten prøver å styre oss og hvor teite folk kan være.Mange har prøvd å få han til å endre seg og gjøre stilen sin mildere og musikken mildere siden det vistnokk kan skadde barn (BULLS***T). Jeg mener at han er en kunstner og han lager kunst og uansett så kan man ikke inngå kompromisser med kunst da blir det bare crap hele veien.Bare søk han opp så kanskje dere kjønner hvorfor jeg digger han og synes han er genial.
Komenter pliss
http://www.youtube.com/watch?v=qi5nTb-NRFU

HQ
Frustrert

Frustrert

Ååååå nå er jeg drit sur. Jeg hater Rockstar som er noen billige svin så det holder (selv om jeg elsker dem for hvor bra spill de lager). Frustrasjonen min er nokk ganske sen siden jeg har vist nå helt siden annonseringen av TLATD at de skulle være exlusive, men jeg har bare hevet meg over at den ikke kommer til ps3 noe jeg ikke klarer lenger. Jeg synes bare det er sykt råttent gjort at de skal gi ut DLCene exlusivt, det blir som å gi gi is til to unger men ha topping på den ene. Det er bare så stygt at jeg takler det nesten ikke, men MS skal ha cred siden de skaper den ønskende reaksjonen hos meg siden jeg har sykt lyst til å kjøpe meg en 360 bare på grunn av DLCene.
Jeg klarer fint å heve meg over exlusiver så lenge det gjelder ett helt spill som for ex. Halo, GEoW,Alan Wake og alt det der, men jeg synes ikke det burde være exlusivt når det kommer til DLC. Jeg mener dette også om The Joker pakken til Batman som jeg mener burde ha kommet til begge spillene.
Hva mener der om dette, er dere enige eller mener dere det stikk mottsatte?

FFVII ACC+FFXIII Demo

FFVII ACC+FFXIII Demo

FINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN COMPLETE+FINAL FANTASY XIII DEMO
SPOILER!!!!!!!

Jeg var så heldig at en kamerat av meg skaffa seg Final Fantasy Advent Children Complete med Final Fantasy XIII demoen, og da fikk heldige meg lov å låne den. Jeg satte på filmen først og la merke til at den var på japansk noe jeg ikke kjønte noe av siden han hadde sagt den var på engelsk, men jeg fikk ordnet det etter med noen tastetrykk og inn på menyen og svisj Engelsk. jeg hadde egentlig ikke hatt noe problem med japandk tale siden det er orginal lydsporet, men det var ikke engelsk tekst og jeg kan ikke japansk. Filmen var sinnsykt bra med masse ekstra scener og nydelig HD kvalitet og filmen ga mye mer info om flere ting som for eks. giostigman (tror det er sånn det skrives) som du da så mye mer av og hvordan syke og friske folk takler den. Kampscenene var lengre, fyldigere og blodigere, du får vite mye mer om Cloud og Denzel og hvordan de møttes og foreldrene til Denzel. Du får mye mer info og inntrykk av Kadaj og jengen hans, om hvordan de er og planene deres, det er bare så mye mer info du får i Complete enn du får i orginalen. Det jeg syns var dårlig med filmen er det at ut i fra det jeg kunne se så har du tre forskjelige bilde kvaliteter på filmen. De nye scenene var de med best bilde og oppløsing, så hadde du de fra den orginale filmen hvor bildene hadde ett skarpere og klarere bilde enn i orginalen, så hadde du de jeg ble veldig skuffet av, for eks. scenen hvor Zack dør og cloud sitter over han er jeg 99 prosent sikkker på at bare er tatt direkte ut av Crissis Core uten noe som helst forandring, ikke noe skarpere bilde eller noe var det. Forskjellen på de nye scenene og orginal scenene er at de nye har bedre grafikk noe du vil merke i filmen og som kan bli litt irriterende siden det er så stor forskjell fra scene til scxene. Og det kan bli litt irriterende når du merker at klarheten er så bra at du kan se nesten alle feilen på folk og miljø men det er ikke så synlig så det gjør ikke noe serlig. Jeg likte filmen veldig godt uansett og det er en såppas stor forskjell på Complete og orginal filmen at den er verdt å se selv om du har sett orginalen. Den nye hovedsangen sangen til filmen er også sinnsykt bra, den kommer helt til slutt på creditten og er fremført av Kyosuke Himuro og Gerard Way (ja han i My Chemical Romance) som heter Safe and sound. Det er og en del ekstra materiale pluss en anime film som handler om Denzel som heter On the way to a smile: Episode Denzel.

Spoiler!!!
Final Fantasy XIII Trial Version
Jeg tror nokk jeg gledet meg mer til å teste denne enn å se filmen og det er vell ikke så rart.
På demoen var det tre trailere,den første var for Final Fantasy XIII og var en helt ny jeg aldri har sett før som viste mye mer om spillet og flere karakterer og slikt. Så var det en trailer for Final Fantasy Agito XIII som er bare til PSP som viste først en arme med noe romship lignende greier som minnet om en helgast her, men meneskene minnet ikke om det, men helhetsinntrykket av hæren. Det ble og vist gameplay som var ganske bra til å være PSP. Den tregje traileren var for Final Fantasy Versus XIII som er ekslusiv til PS3 og den viste først flere deler av den action traileren som bare er i CGI og så den nyeste traileren hvor Noctis snakker med Stella (tror det er det hun heter) som jeg tror ikke er CGI siden håret og sånne ting ikke er perfekte, men det sier ikke at det var dårlig for det er noe av den beste grafikken jeg har sett på ett spill og den hadde til og med bedre grafikk enn det XIII har på sin ingame grafikk (jeg kan ta feil).
Så kommer vi til demoen.
Det starter med CGI scenen hvor de er på toget og Lightning begynner å sloss mot PSICOM soldatene og toget blir angrepet av diverse monstre og små romskip av noe slag. Og det er et fantastisk synn å se det, grafikken er perfekt og alt ser veldig realistisk egentlig. Så får toget en brå stopp når en slags robot skorpion kommer og halveis øderlegger det hvor du rett etter blir kastet ut i kamp mot den. Jeg trykker meg så raskt som mulig gjennom den japanske tutorialen som er likke nyttig for meg som det sosser er. Kampsystemet er noe av det beste jeg har vært borti, det lagd sånn at du har en måler som må fylle seg opp før du kan angripe og mens den fyler seg opp så velger du tre forskjelige angrep eller ett stort og kraftig. På demoen har du tre plasser som må bli fylt opp før du kan angripe og der plaserer du de tre angrepene eller ett stort ett som bruker alle tre plasene og jeg vil tro at du får flere plaser ut i spillet for å kunne ta lengre komboer. Ingame grafikken var helt grei ikke noe revlusjonerene eller sånn at det skiller seg ut, men den var langt fra dårlig, men vis du er en grafikk hore og skal ha dette spillet og forventer at grafikken skal være perfekt så blir du kanskje skuffet. Lightning har og en anti gravity greie som gjør at hu kan gå i taket og litt sånn, men det fikk du ikke brukt i kamp, men det gjør ikke noe. Snow fikk jeg også prøvd han har cirka samme kamp oppleg som Lightning har men han sloss med nevene og har is magi mens Lightning brukker ett sværd/pistol og har flamme magi. Lyden, stemene og musikken passern også kjempe bra så de har gjort en bra jobb der. Har ikke tenkt til å si så mye mer om demoen bortsett fra at den var drit bra og jeg gleder meg sinnsykt til å få kjøpt spillet. Vil dere vite noe mer som jeg kanskje glemte å ta med eller noe så si fra.Og dette er min første blogg så vær litt snille.