Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Frustrert

Frustrert

Ååååå nå er jeg drit sur. Jeg hater Rockstar som er noen billige svin så det holder (selv om jeg elsker dem for hvor bra spill de lager). Frustrasjonen min er nokk ganske sen siden jeg har vist nå helt siden annonseringen av TLATD at de skulle være exlusive, men jeg har bare hevet meg over at den ikke kommer til ps3 noe jeg ikke klarer lenger. Jeg synes bare det er sykt råttent gjort at de skal gi ut DLCene exlusivt, det blir som å gi gi is til to unger men ha topping på den ene. Det er bare så stygt at jeg takler det nesten ikke, men MS skal ha cred siden de skaper den ønskende reaksjonen hos meg siden jeg har sykt lyst til å kjøpe meg en 360 bare på grunn av DLCene.
Jeg klarer fint å heve meg over exlusiver så lenge det gjelder ett helt spill som for ex. Halo, GEoW,Alan Wake og alt det der, men jeg synes ikke det burde være exlusivt når det kommer til DLC. Jeg mener dette også om The Joker pakken til Batman som jeg mener burde ha kommet til begge spillene.
Hva mener der om dette, er dere enige eller mener dere det stikk mottsatte?

HQ