Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Unsraw og Marilyn Manson

Unsraw og Marilyn Manson

Nå for tiden har jeg to favoritt band som jeg ikke klarer meg uten, det første er UnsraW og det andre er Marilyn Manson.
UnsraW er for min del rett og slett kremen av J-rock, det finnes ikke noe bedre av japansk rock enn det bandet. Blir skikkelig glad av høre på musikken dems, selv om jeg ikke anner hva de synger om. Bandet ble formet av vokalist Yuuki og trommis Shou etter at deres forige band CoЯe The Child ble oppløst og Yuuki som skrev sangene til CTC fornyet dem i UnsraW. Gitaristene er Rai og Tetsu og Jun spiller bass. Jun måtte trekke seg fra bandet på grunn av en håndskade, men de dro fortsatt til Europa og spilte, de var i Stockholm den 5 feb som jeg skulle på, men fant ingen som kunne bli med så jeg droppa det:(. 27 feb kommer Rai til å forlate bandet av ukjente grunner(F***), så håper håper bare ikke hele UnsraW går til helvete (Da skal jeg dra ned dit og sleppe dum ut igjen) sånn som CTC. Bare å søke dem opp på Spoty eller Youtube vis du vil høre hva de lager.

Marilyn Manson er fyren man kun kan elske eller hate, jeg synes han bare er helt genial. Han lager ikke bare sykt bra musikk, men eier en genial stil og mannen kan å snakke for seg (bare søk opp intervju med han så skjønner du). Han var også mannen som fikk skylden for Columbine massakren, noe som alle egentlig skjønner er BULLS***T. Verken jeg eller noen jeg kjenner har noen gang har blitt aggressive av musikken hans, og musikken hans handler ikke om vold og sånt, men om å komme gjennom problemer og hvordan media og staten prøver å styre oss og hvor teite folk kan være.Mange har prøvd å få han til å endre seg og gjøre stilen sin mildere og musikken mildere siden det vistnokk kan skadde barn (BULLS***T). Jeg mener at han er en kunstner og han lager kunst og uansett så kan man ikke inngå kompromisser med kunst da blir det bare crap hele veien.Bare søk han opp så kanskje dere kjønner hvorfor jeg digger han og synes han er genial.
Komenter pliss
http://www.youtube.com/watch?v=qi5nTb-NRFU

HQ