Norsk
Blog

Fotoblogg - Fra krik til krok

Jeg har lagt merke til at det har blitt populært med fotoblogger nå for tiden, og det liker jeg. Som student som holder på å studere fotografi, gjør det meg alltid glad å se at andre enn meg har en viss lidenskap innen kunsten, så derfor tenkte jeg at jeg også skulle bryne meg på en aldri så liten fotoblogg.

I denne bloggen har jeg valgt ut fem av mine bilder, anledningene, stedene og tingene er helt forskjellige. Men jeg skal på mitt beste gjøre en fin liten beskrivelse av alle de fem bildene jeg har valgt ut. Kameraet i bruk er ett trofast og helt ok, Canon EOS 450D. Et kamera de fleste nybegynnere av speilrefleks har, ett brukervennlig og godt kamera.

Men nå over til bildene, det er første gang jeg mekker sammen en linje av bilder i Photoshop, så dere får tilgi meg om det ser nogenlunde grusomt ut. Med det, håper jeg dere liker ivertfall ett av bildene. Enjoy!

PS! I bunnen av bloggen finner dere en link med større utgaver av bildene!

Fotoblogg - Fra krik til krok

Bilde 1: I dette bildet har jeg tatt den store stygge bamsen av Muppet Shows Animal, og satt fyr på ham. Dette skjedde under en rengjøring på loftet. R.I.P
Bilde 2: Dette bildet ble tatt i New York City's handelsdistrikt, mer eksakt like ved Ground Zero.
Bilde 3: På karnevall i Venezia, bildet viser to mimere som viste seg å være...svært fotogene.
Bilde 4: Heisekraner ved Ground Zero, hvor det for tiden foregår en enorm gjennoppbygning av World Trade Center, om jeg ikke forsto det veldig feil. Planlegges det nå tolv nye bygninger i nærheten av Ground Zero.
Bilde 5: Fra en bilkirkegård i Tocksfors, Sverige. På dette stedet var det flere hundre gamle biler ute i skogen, ett syn for envher bil entusiast.

Her er link med større utgaver av bildene:
http://s773.photobucket.com/albums/yy13/Brother_of_Agony/Som
ething%20of%20everything/?action=view&current=IMG_5568.jpg

HQ