Norsk

GR-blad-giveaway

Skrevet av dwarf24 den 3 april 2014 klokken 17:36

Først av alt dette er ikke en salsgsannonse, det er mer annonsen som annonserer salgsannonsen/giveawayannonsen.
Da jeg var mindre så pleide jeg å tenke at jeg en dag skulle sette meg ned med alle mine GR blad og lese dem, samtidig som jeg krysset av spillene jeg ikke hadde fått prøvd ennå. Vel ting har forandret seg. Internett har vist seg å være et lettere middel til å finne spill perler jeg ikke har spill og jeg er nå også av den oppfatning at man egentlig ikke trenger materielle ting for å bevise sin nære tilknytning til noe.

Jeg har kort og godt bestemt meg for å gi bort bladene mine. Er det noen som er interessert? Det eldste nummeret jeg har er 68/74. Hvis du gjerne vil ha ekstra blad ed siden av samlingen eller har vært uheldig og gått glipp av noen nummer så er det bare å si ifra.
Hvis interessen viser seg går jeg igang med å telle dem og etter at det er gjort skriver jeg en ny blogg hvor jeg melder fra om startdatoen.
Foreløpig er jeg usikker på om jeg bare skal gi dem bort gratis eller sette en prislapp, men det kommer an på etterspørselen. I så tilfelle beveger vi oss over til GRs offisielle salgstråd, men jeg tviler på at det skjer, siden jeg har 2 av en del av dem.
Oppsann jeg glemte å skrive det så redigerer det inn.
Du må kommentere på denne bloggen hvis du skal ha et blad hvis ikke blir prisen mellom 1000 og en million kroner.

HQ