Norsk
fattigmann anmelder energidrikker del1

fattigmann anmelder energidrikker del1

Skrevet av fattigmann den 23 mars 2010 klokken 15:46

Koffeindrikker, også kjent som energidrikker er guds gave til gamerne. De holder deg våken, smaker godt og kommer i überkule bokser. De fleste har erfaring med koffeininnholdige drikker, om det er Burn eller kaffe, så har veldig mange smakt slike drikker. Men det finnes personer som ikke har tatt del i denne utrolig heftige delen av livet, personer som meg, fattigmann.

Inspirert av Crazy Eyed Gamer93 AKA Eivind, skal jeg, den mystiske fattigmann gi dere en rekke anmeldelser av Energidrikker som Burn, Pure rush, Red Bull og diverse andre. Jeg skal gi karakterer i følgende kategorier: Utseende (boks og innhold), Smak , Effekt, størrelse og pris på en skala fra 1 til 5.

burn

Du har hørt om den, du har sett den i butikken, kanskje du har smakt den. Uansett, her kommer en anmeldelse av den.

BOKSEN.. er svart med en oransje flamme og rød skrift, den leker med øyet og er en fryd å se på. Designet er veldig bra og gir deg lyst til å ta en slurk av drikken. Drikken er rødlig og ser veldig eksotisk ut.
Burn kommer på 250ml og 500ml bokser. Den lille koster 20kr på Easy24, den store er jeg ikke helt sikker på(glemte å sjekke)

Boksen får en 4'er av meg.. Den koster litt mye, men er absolutt et godt kjøp.


SMAKEN.. er veldig god, på boksen står det guarama, er litt usikker på hva det egentlig er. Men den smaker søtt med en liten stikkende smak. Smaken er jo det viktigste ved drikken, og jeg føler burn består med glans. Nå skal jeg være litt forsiktig med å hive rundt meg med 5'ere enda, da jeg ikke har smakt andre energidrikker enda.

4'er fra meg

EFFEKTEN.. er bra, jeg føler meg mer våken nå, vel en halvtime etter jeg begynte på drikken enn før.. Jeg hadde også litt vondt i hodet, men dette er nå helbredet. Jeg skal ikke gå ut og si at burn har helbredende effekt, men den funka hvertfall mot hodepinen min.

5/5 :D

KONKLUSJONEN.. er at burn er en velsmakende energidrikk som vekker deg, og holder deg våken til en vettu pris. Godt kjøp.
4+

Følg med for flere deler, konstruktiv kritikk mottas med glede :)

HQ