Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Fanboys

Fanboys

Skrevet av gamerZen den 5 juli 2009 klokken 22:59

Xbox 360 er bedre!,Nei Ps3 er bedre !
360 har bedre spill, ps3 har bedre grafikk!

Hvor mange ganger har man ikke hørt dette...

Der den ene etter den andre konsoll eieren priser sin lille preciiiiius. For og bevise ka som er det beste kjøpet, for og bevise at de har noe som er mye bedre som andre bare kan drømme om.

Er det sånn at enkelte faktisk angrer på at de kjøpte den konsollen da.

Den dagen jeg kjøpte min Xbox360 for det jeg hadde igjen av penger(skulle egentlig på dannmarks tur) følte eg at dette var en maskin som var den beste i hverden.
Jeg gikk hjem med denne juvelen og pakket den ut til jeg så den i all sin prakt.
Slår den på og tror at her har eg gjort et bra kjøp. Koser meg i flere timer til langt på natt. Dagen etterpå hører jeg fra en kammerat at det hvar det dummeste du kunne gjort, tenk hvor gøyt du kunne hatt det på den dannmarks turen og at x360 var crap (han har pc).
Angrer jeg da for det, nei ikke det spor.
Men eg begynner og angre når jeg en gang leser at ps3 har bluray, at spillene på ps33 er så mye bedre ,at den har bedre kompressor osv... Hvordan kan det ha seg at jeg ikke angrer når en kompis av meg sier det men angrer når et helt vilt fremed sier det på en eller annen web side. Var de pengene virkelig bortkastet. Tok jeg et feil valg, og burde jeg ha dratt på den turen...

Så kommer jeg hjem og ser på denne boksen jeg har kjøpt.. og begynner og irretere meg over lyden den lager at kontrollen ikke er like bra som før, at spillene ikke holder den standarden den alltid har hvært, nettet burde hvært bedre tenker at ps3 sikkert hadde vært et bedre valg eller kansje pc en som han kammeraten min skryter så mye over hadde vært bedre. Og hvor mye drinker eg kunne kjøpt for de pengene på den turen.


For det er det som skjer alle disse fanboysene får andre til og "tro" at maskinen deres ikke er god nok. at de har gjort et feil valg.

Man kunne trodd det var en slags konspirasjon fra Spill selskapene.
At det er ikke vannlige forbrukere som ligger ut de meldingene men personer som blir betalt av selskap som for eksempel larselnes som skriver at damnation er bra....
Det er som et desperat skrik fra utvilklerne sin side om og kjøpe spillet de har laget og konsollen de har bygd.
Og det akkurat det det er et desperat fugle skrik om kjøp dette, spill dette hold deg unne disse. Vill nesten si at spill anmeldere sikkert kan bli betalt for og si at spill er bra som
eksempel two worlds..5 ka f1 er det for noe!

Tror fanboys er et feil navn egentilg ville heller kallt det gratis PR.
For det er akkurat det som det er.
personer som skryter av maskinen sin og får andre til og kjøpe den fordi de sier den er så bra.

Så neste gang du ser en sånn melding "det er testet at ps3 har 3.5 sek raskere oppstarting tid enn 360" eller "døh dette spillet er jo crap forholdt tl det som kommer på denne konsollen" eller pixlene er dårligere på cod4 ps3 enn xbox30 eller noe sånt.

Så tenk heller på det du vill ha istedet for det folk vill du skal "tro" AKA fanboys

(Første blogg på gr:P)

HQ