Norsk
Blog
Når er er det prime time på GR?

Når er er det prime time på GR?

Skrevet av gamerZen den 5 oktober 2009 klokken 17:57

Okey klokken er nå 17:03 går ut i fra de fleste har kommet hjem fra skole ,jobb,trenning ,lan party osv... De fleste tar nå og logger seg på GR for enten sjekke nye anmeldelser, nye spill nyheter,skrive blogger eller diskutere spill.

Derfor håper jeg at flest mulige folk ser og leser denne bloggen, hvorfor jo det skal jeg si deg.

Jeg har skrevet en del blogger i det siste ikke fordi jeg har ikke har noe liv, at jeg sitter dager på rad og tenker på noe bra og skriver som en roman forfatter med altfor mye tid på seg nei nei der tar du feil jeg gjør det fordi det er interessant og se hva folk skriver tilbake om de liker den, hater den eller samma ka. Føler meg litt som en proff nå:P

Skrev en blogg seinest i går hvis jeg husker rett...eller var det på lørdag ja det kan ha vært lørdag men husker ikke så mye av den dagen hmm...ka gjør den flasken på gulvet der etter, korfor har jeg tegnestift merker i trynet jaja samma det .
Skrev da en blogg om noe som sjedde med meg på ps3 bla, bla bla, hacking og greier.
Under denne bloggen stoppet jeg på det mest spennende bare for og få folk til og skrive flere komentarer, skulle ha 10 stykker for og forsette....(Muhahah) det kom bare 3....(DOH!)
den tredje ville gjerne vite resten så han skrev en mail til meg om of få lov til det men
nei det kunne jeg ikke fordi jeg ville ha 10.
Litt egoistisk ja men jeg vill vite at folk leser det jeg skriver, vill vite at folk liker det jeg skriver at de nå har et annet syn på ting og blir informert om viktige ting som jeg tar opp......ok ikke akkurat viktige ting da men TING generelt.

Så det kommer jeg til spørmalet til denne bloggen, når er det prime time på GR?
For de som ikke skjønner ka prime time er så er det beste sendetid som den tiden nyhetene vises og barne tv og superbowl og por....ok vi stopper der.
Når er det flest brukere på er det kansje nå, hvar det tidligere eller er det seinere i dag?
Får jeg bare 3 komentarer igjen, får stakars alebre aldri vite hva som hendte videre på bloggen min. Kommer denne bloggen bare til og havne i mørket sånn som alle andre blogger der ute som fortjener og bli satt ut i rampelyset? Jeg vet det er mange bloggere der ute som virkelig har skrevet bra, som bare venter på den ene komentaren.
Men folk flest bare overser det så lenge det ikke står noe som fanger oppmerksomheten som for eksempel den jeg skrev for en stund tilbake siden, fikk en del komentarer der ja mest fordi det var et sårt punkt for de fleste.

Tittelen var "Wow farlig virkelig fortell"
var nesten kun hat komentarer fra wow fanboys som jeg egentlig hadde forventet.
Hadde eg hatt adressen min her så hadde de sikker kommet stormende inn døren med medevil klær og alve kostymer mens de roper ut binde spells for og så ta knekken på demonen som er meg som skrev så stygt om deres favoritt spill.
Kan jo forstå de sånn sett men skjønner ikke det med klærne AU! IKKE FJESET IKKE FJESET!

Så får vi se da om det noen som gidd og lese denne bloggen...hmm kansje jeg skulle endre tittelen til, "wow suger framdeles" eller "jeg har skaffet meg Uncharted 2 py det!" eller kansje skrive "porno her" eller noe sånt da får jeg vel oppmerksomheten til deres.

HQ