Norsk
Blog
Snake VS Sam THE FINAL BATTLE!!! del 1

Snake VS Sam THE FINAL BATTLE!!! del 1

Skrevet av gamerZen den 3 juni 2010 klokken 22:12

(Host hark) etter en lang tid med febrilsk leting i Amazonas store og farlige jungler, new yorks farlige bakgater, russlands kalde vintrer og Iraks suicidale bombere etter vår tapte spiller Snake så har jeg endelig funnet han!
Hvor spør du, jo i en liten iglo borte i Svalbard, sittende og ete på en sel. Snake har visst gått tilbake til sin ville natur eller noe. Eller blitt helt senil og glemt hva han skulle...
Snake:Who are you?
Det viste seg og være det siste...


Da er vi altså endelig klare for å utkjempe denne legendariske kampen og vi må selvfølgelig finne et sted som passer best for denne ultimate konfrontasjonen.
Og det stedet som er tilfeldig valgt er den kjente og geniale banen fra MW2:

Sted: Wasteland
Klima: Vått, buskete
Synlighet: 90%
Hjelpemidler: Rail gun, sonar goggles, sniper rifler
Gjemmesteder: Plenty, nøkkel ord, bush man
Mål: første man til 3

Ja velkommen folkens this is your host Gamerzen som bringer dere denne ultimate kampen som etter lang vente tid endelig skal avgjøre hvem som er best av snike legendene Snake og Sam.
Stillingen er fram til nå en null til Snake og Sam er selvfølgelig veldig misfornøyd med det, vi får se hva han klarer og utrette og om han klarer og snu resultatet i dag.

DA ER VI I GANG!
Snake spawner...der!
og han havner i midten av banen i bunkeren en veldig bra strategisk plassert plass og havne!
Og der har Sam også spawnet! han havner.... på toppen av en bygning hmm... ja han har jo god oversikt over området så det kan virke for hans fordel det der og.
Snake har nå beveget seg ut ifra bunkeren og beveger seg nå mot sør siden...eller er det vest siden...? Samma det han er på vei mot det store gråe helikopteret hvertfall.
Og Sam holder fortsatt sin posisjon og camper. Husk det er en lovlig strategi her, selv om det virker feigt.
Snake har nå kommet seg fram til helikopteret, hm virker som han prøver og komme seg inn i det... men det går ikke siden det helikopteret bare er til pynt he he så det går nok (thjopp thjopp) ikkeeeeeeeeeEEEH!!!??? KA i helvete!? Snake har fått helikopteret i luften!? hvordan i alle dager klarte han det?! Dette må da være juks!
Hva i alle dager er det Sam kan gjøre nå!?
Man kan se frykten i øyne på Sam, bare se på de store lysende...åh nei det var bare gogglesene hans.
Men man kan føle frykten i luften fra denne overraskende handlingen fra Snake sin side!
Hva i alle dager kan Sam gjøre nå, mot denne flygende dødsmaskinen!?
Snake: Gotcha! ÅH! der har Snake funnet Sam!
Nå må Sam komme seg vekk derfra ellers er han ferdig!
Men Sam rører seg ikke!? Hva er dette for noe, flytt deg da man! du er ferdig hvis du kun står der! Sam ser ut til og fikle med noe på armen sin, det ser ut som en slags data pad...
Sam: Lights out.... *WWZZZZZZZZ!!!*
Snake: Dam! AAAAAAAARGH!! BOM!
Oj! nok en overraskende vending !Sam tok frem en liten emp bombe som fikk helikopteret til og styrte mot avgrunnen! 1-0 til Sam!

Da er neste runde klar og der har Snake kommet på plass ja... midt i en busk ved det dødelig avfallet! Han må komme seg vekk derfra fort eller så er han ferdig før kampen har startet!
Sam tar på seg sonar gogglene sine og jeg tipper han kan se Snake løpe som en galning for å komme seg vekk fra den farlige sonen nå.
Ho ho dette ser ikke bra ut for Snake han er nesten tom for helse......bare litt til nå....
Ja han klarte det! Gode gamle Snake.
*Wwzzzz*Sam er på vei mot Snake nå så han har nok utvilsomt funnet Snake med soner gogglene hans...
Snake ser helt ferdig ut og det ser virkelig ut som han er helt fucked der han står helt forsvarsløs.
Sam kommer løpende ut fra buskene og er nå på full fart mot Snake!
Hva kan Snake gjøre i en slik sitasjon!?
Snake: This is the railgun is an entirely electrical gun that accelerates a conductive projectile along a pair of metal rails using the same principles as the homopolar motor. Railguns use two sliding or rolling contacts[1] that permit a large electric current to pass through the projectile. This current interacts with the strong magnetic fields generated by the rails and this accelerates the projectile. in other words you lose...
OH MA GOD!! en rail gun Sam er ferdig!
Men Sam ser ikke ut til og bry seg, han er fortsatt på vei mot snake og tenker ikke på at han kommer til og bli blåst vekk av dette monsteret av et våpen som Snake har til sin disposisjon!
Sam er nå rett framfor Snake!
Sam: Go ahead, fire...
Hva er dette Sam gir Snake et free kill ser det ut som!?
Og Snake tar gladelig i mot ser det ut til.....uff jeg klarer ikke og se på......*klikk*...... men hæ?!
Ingenting skjer??
Hva er dette Rail gunnen funker ikke!!!
Snake: dam...what`s wrong with this!
Sam: You know a rail gun needs what to work exactly..? That`s right electricity
OMGFG!!!! Sam har gjort en skikkelig geni strek, han fyrte av en emp bombe før han konfronterte Snake og fjernet faren fra det ultimate våpnet til Snake.
For en lur rev Sam er, *Snip * HEADSHOT!
Sam: Revenge is best served cold
Der kom det, et velplassert skudd i tinningen og det er 2-0 til Sam!!!
Dette ser ut til og bli en ensides kamp, hva i alle dager kan Snake gjøre nå for og ta igjen dette digre forspranget til Sam!?

Del to kommer i morgen på grunn av at det kommer til og bli en litt for lang blogg ved og ta begge sammen. Men ikke vær redd den kommer garantert i morgen, det blir ikke like lang vente tid som før.
CU then^_^

HQ