Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MK DLC...

MK DLC...

Skrevet av gamerZen den 29 mars 2011 klokken 11:46

Hva er det med spillindustrien nå til dags med og levere oss spill bit for bit.
Man forlanger å få hele spillet når man legger ut penger for det men nå er det som man må betale for spillet på etterskudd.
Man spiser ikke middag uten og få dessert og man synger ikke halve sangen og gir resten ut på lydkassett. Så hva er det som gjør at vi ikke kan få et ferdig spill servert?!

NetherRealm har altså bekreftet at det kommer DLC for det kommende Mortal kombat spillet.
Kenshi fra Deadly Alliance og Scarlett en såkalt glitch i en tidligere arkade spill er de som er planlagt men flere er også ryktet og komme.

Nå er jeg ikke direkte negativ på at disse figurene er med eller at det er planlagt flere, men og måtte betale for det før spillet er kommet er utrolig surt når det like godt kunne vært med i spillet.
Hadde NetherRealm nå ventet med og gi ut denne nyheten et par uker etter spillet var kommet ut så hadde jeg ikke vært så irritert som jeg er nå.
Seriøst er det så vanskelig og gi oss et ferdig spill! Her betaler vi dyre summer også får vi et spill som ber oss betale for og åpne mer innhold som sikkert like greit kunne vært på disken.

Er framtiden for spill nå at vi må kjøpe stykkevis produktet som et slags puslespill.
Først må man kjøpe historien så hovedfiguren, multplayeren , musikken, fiender og så etter flere og flere kjøp endelig sitte med det komplette spillet.
Hvis det er slik framtiden blir så kommer jeg til å slutte å kjøpe spill og heller bli en pirat. Hvis de har lyst og stjele og lure oss så kan jeg likeså godt gjøre det tilbake Arrgh splitte mine bramseil!

HQ