Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
It only does offline

It only does offline

Skrevet av gamerZen den 25 april 2011 klokken 18:05

PSN har vært offline siden den 20 nå og jeg kan tippe at de fleste som har valgt å tilbringe påskeferie hjemme er temmelig sure og bitre for at de ikke får drept soldater eller kjørt billøp online i dagene som har fulgt.

Nettet og sony hæren har selvfølgelig ikke tatt dette liggende så det florerer på nett nå med masse blogger, forum tråder og youtube videoer med hatet mot de skyldige hackerne og sony`s late måte og håndtere det på. Folk klager på at de er lei av å spille singelplayer, lei av ventingen, at de kjeder seg, at de skal ta hevn på hackerne buhu, whæ, whæ!

Seriøst er det så vanskelig og forlate kjelleren til sin mor et sekund, er det så forferdelig og åpne døren ut fra den mørke hulen som sikkert stinker fastfood og vaselin og heller å bevege seg ut i solskinnet få litt farge på den hvite spinkle kroppen og bevege de skjøre bena.
Vill tro at høyre hånden og kontrollen har gått av en liten pause.

Nå skal jeg ikke ta alle under samme kam, for jeg går ut ifra at det er flere en meg som faktisk har vært ute på hyttetur i påsken eller vært ute blant folk, tatt seg en pils på bryggen og slappet av i solsteiken sammen med gode venner eller spilt xbox 360.

Jepp der har du nok en fordel med og eie begge maskinene når den ene ikke funker hopper man på den andre, enkelt og greit.

Denne hendelsen er selvfølgelig veldig kjedelig og unødvendig av hackerne og jeg håper at sony fikser dette så pass grundig at det ikke skjer igjen. Mine tanker går ut til psn plus brukere, de betaler for online tjenesten til sony så det er utvilsomt mest irriterende for dem.

Til de som eier kun xbox la oss kalle dem fanboys og sier at vi har et bedre system og ditt og datt, det tok ikke mindre en uke etter xbox ble lansert at pirater hacket xbox. Det tok 5 år til playstation 3 ble hacket , ja jeg tenkte det.

Så GR hva har dere gjort mens dere venter på nettet skal åpnes igjen, har dere vært like fortapt som resten av sony`s hærskare har dere raget og sytet på nettsider eller har dere tatt det med ro og spilt sp eller vært ute i solen. Eller for de som har det spilt xbox 360.

Jeg har selv kost meg med MK sp og saget folk i stykker i gears 3 betaen^^

HQ